Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ: Χωρίς Final 4 και φέτος.


Το Κύπελλο Ελλάδας θα διεξαχθεί για άλλη μία χρονιά χωρίς Final 4 στα ημιτελικά παρά τις αντίθετες σκέψεις που υπήρχαν αρχικά φέτος λόγω της απουσίας των «μεγάλων».

Δεν θα επιστρέψει τελικά ο θεσμός του Final 4 στο Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ παρά τις σκέψεις που υπήρχαν για ένα τέτοιο ενδεχόμενο τον τελευταίο καιρό. Οι ιθύνοντες σκέφτονταν τη διεξαγωγή ενώ Final 4 μετά από πολλά χρόνια καθώς βοηθούσε ο αποκλεισμός όλων των “μεγάλων”, πλην της ΑΕΚ, (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης) με αποτέλεσμα τα θέματα ασφαλείας να είναι σαφώς λιγότερα. Παρ’ όλα αυτά αποφασίστηκε να τηρηθεί ότι είχε συμφωνηθεί από το καλοκαίρι και το σύστημα διεξαγωγής θα παραμείνει ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια.

Συνεπώς θα γίνουν δύο νοκ άουτ ημιτελικοί, με την κλήρωση για τα ζευγάρια να πραγματοποιείται στις 2 Δεκεμβρίου και τους αγώνες να διεξάγονται στις 12 Φεβρουαρίου, ενώ ο τελικός θα γίνει στις 16 του ίδιου μήνα στα “Δύο Αοράκια” στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπως και τα δύο προηγούμενα χρόνια άλλωστε. Θυμίζουμε πως ΑΕΚ, Περιστέρι, Προμηθέας και Διαγόρας Δρυοπιδέων είναι οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ