Γεωργιάδης: Υποκριτές και φαρισαίοι οι Συριζαίοι για το άσυλο


Ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε ότι η ανάπτυξη θα είναι ακόμη μεγαλύτερη από την προβλεπόμενη και υποστήριξε ότι οι φορολογούμενοι θα δουν αύξηση εισοδήματος.

Αισιόδοξος για ρυθμό ανάπτυξης ακόμη μεγαλύτερο από αυτόν που προβλέπουν οι διεθνείς οργανισμοί, εμφανίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο ίδιος υποστήριξε πως οι φορολογούμενοι θα δουν μεγαλύτερο εισόδημα στην τσέπη τους, υπερασπίστηκε το σχέδιο για το μεταναστευτικό, ενώ επέκρινε ως υποκριτική την στάση του ΣΥΡΙΖΑ για το πανεπιστημιακό άσυλο.

Αναλυτικότερα ο κ. Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στο Open ανέφερε: «Οι προβλέψεις όλων των διεθνών οργανισμών, άλλες περισσότερο κι άλλες λιγότερο, δείχνουν μεγαλύτερη ανάπτυξη για το 2020 απ’ ότι προέβλεπαν πριν. Σας λέω όμως ότι κι αυτοί θα πέσουν έξω και η ανάπτυξη θα είναι ακόμη μεγαλύτερη».

Αναφερόμενος στον προϋπολογισμό που κατατέθηκε στη Βουλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε πως κατά την άποψή του δεν έχει υπάρξει κυβέρνηση που να έχει εφαρμόσει κατά γράμμα το προεκλογικό της πρόγραμμα στον βαθμό που το έχει κάνει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Κάνουμε ακριβώς αυτά που είπαμε προεκλογικά. Είπαμε θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ, τον μειώσαμε. Είπαμε θα μειώσουμε τον φόρο στις επιχειρήσεις, τον μειώνουμε. Είπαμε θα μειώσουμε το μέρισμα στις επιχειρήσεις, το μειώνουμε. Είπαμε θα εξαιρέσουμε τον ΦΠΑ από τις οικοδομές για τα επόμενα τρία χρόνια, το κάναμε», είπε ο κ. Γεωργιάδης .

Ο υπουργός Ανάπτυξης σημείωσε ακόμη ότι οι πολίτες θα δουν αυξημένο εισόδημα, γιατί θα πληρώσουν λιγότερους φόρους. «Εφόσον όλα πάνε καλά, του χρόνου θα πληρώσουν ακόμα λιγότερους φόρους και ούτω καθεξής», σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.Μεταναστευτικό

«Έχουμε ένα εθνικό πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε όλοι μαζί ανθρώπινα» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης σε ερώτηση σχετικά με το μεταναστευτικό. Συγκεκριμένα είπε: «Η Ν.Δ. έλεγε προεκλογικά για το μεταναστευτικό ότι θα προχωρήσει σε κλειστού τύπου προαναχωρησιακά κέντρα και ταχύτερες διαδικασίες απελάσεων των λαθρομεταναστών. Τι ανακοίνωσαν οι κ. Πέτσας και Στεφανής; Ακριβώς αυτά. Με τα κλειστά τύπου κέντρα δεν θα περιφέρονται στα νησιά. Με το νέο νόμο, εντός εξαμήνου, θα έχουν απελαθεί. Έχουμε ένα εθνικό πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε όλοι μαζί ανθρώπινα. Πρέπει όλοι να “βάλουμε πλάτη” μέχρι να μπορέσει η χώρα να διαχειριστεί ένα πραγματικό πρόβλημα».Πανεπιστημιακό άσυλο

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν «χαρίστηκε» στον ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στο θέμα του ασύλου στα Ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. «Για να αντιληφθεί ο κόσμος πόσοι ψεύτες, υποκριτές και φαρισαίοι είναι οι ΣΥΡΙΖΑίοι: φώναζαν μια εβδομάδα για την αστυνομία ότι παραβίασε το άσυλο στην ΑΣΟΕΕ αλλά δεν τους πειράζει γι’ αυτούς που μπήκαν χθες στις φοιτητικές συνελεύσεις, έφτυναν και έδερναν τους φοιτητές και τους έπαιρναν τα κινητά. Δηλαδή, για την αριστερά, το άσυλο παραβιάζεται μόνο αν μπαίνει η αστυνομία να εφαρμόσει το νόμο και δεν παραβιάζεται αν μπαίνουν μέσα αυτοί και δέρνουν τα παιδιά μας; Το λέω για να καταλάβει ο κόσμος το μέγεθος της υποκρισίας του ΣΥΡΙΖΑ», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.Επίσκεψη στα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου στις 3 Δεκεμβρίου

Ο υπουργός γνωστοποίησε ότι στις 3 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στα Ναυπηγεία Νεωρίου Σύρου. Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης «θα είμαστε προσκεκλημένοι σε μια μεγάλη εκδήλωση, καθώς λύσαμε οριστικά το θέμα της εξυγίανσής τους και πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα οι εργαζόμενοι».

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ