Ηράκλειο: Πώς πιάστηκε στα «πράσα» ο χειρουργός που ζητούσε φακελάκι.

Με το φακελάκι στα χέρια συνελήφθη γιατρός χειρουργός στο Ηράκλειο. Τον «κάρφωσε» στην αστυνομία ασθενής του. Όπως καταγγέλθηκε, απαιτούσε όλο και περισσότερα χρήματα «κάτω από το τραπέζι». Ο απόλυτος αιφνιδιασμός του γιατρού μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς και τί του είπαν. Τι υποστηρίζει από την πλευρά του ο χειρουργός. Η πρώτη αντίδραση της διοίκησης του νοσοκομείου για τα γεγονότα.

“Άστα αυτά! Αυτά είναι δικά μας”, φέρονται να είπαν αστυνομικοί της Ασφάλειας στο νοσοκομειακό γιατρό χειρουργό λίγο αφότου είχε παραλάβει φακελάκι με προσημειωμένα χαρτονομίσματα που του είχε δώσει ασθενής από το Ηράκλειο, ένας άνθρωπος – όπως περιγράφεται από το Cretalive – βιοπαλαιστής και ταλαιπωρημένος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιατρός σάστισε μόλις αντίκρισε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να μπαίνουν στο γραφείο του.

Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά στο Cretalive, είχε ήδη σκίσει το φακελάκι και κρατούσε στα χέρια τα 400 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι κρατούσε άλλα 250 ευρώ, τα οποία εικάζεται ότι προέρχονταν από άλλο φάκελο.

“Δεν τα ζήτησα εγώ, μόνος του μου έδωσε τα χρήματα για την επέμβαση” φέρεται να ισχυρίζεται ο γιατρός, ο οποίος αρνείται τα όσα του αποδίδονται.ΦΩΤΟ ΑΠΕ – ΜΠΕ (αρχείο)Κρήτη: Το χρονικό της σύλληψης

Υπενθυμίζεται ότι ο γιατρός συνελήφθη την Παρασκευή (22.11.2019) από άνδρες της Ασφάλειας Ηρακλείου, στο πλαίσιο του αυτοφώρου μετά και από σχετική καταγγελία ασθενή. Ο ίδιος κρατείται στο Αστυνομικό Μέγαρο, ενώ το Σάββατο (23.11.2019) το πρωί αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Να σημειωθεί ότι μετά και την σύλληψή του ο γιατρός τέθηκε σε αργία από την διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.Διοίκηση ΠΑΓΝΗ: Θα ακολουθηθούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες

“Όπως επιβεβαιώνεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, κρατείται γιατρός του νοσοκομείου μας με την κατηγορία του χρηματισμού του από ασθενή” σημειώνει στην ανακοίνωση της η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ και επισημαίνει:

“Θα ακολουθηθούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των αστυνομικών αρχών”.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό αυτό δεν χαρακτηρίζει το αξιόλογο ιατρικό προσωπικό μας που δίνει καθημερινά την μάχη για την εξυπηρέτηση του ασθενή”, καταλήγει η ανακοίνωση του νοσοκομείου.

πηγή: cretalive

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ