Άγριες μέλισσες: Συγκλονιστικές εξελίξεις – Ο Νικηφόρος προδίδει τον Δούκα (Photos)

Άγριες μέλισσες: Μία μεγάλη αποκάλυψη που κάνει η Ανέτ στον Νικηφόρο τον οδηγεί να εναντιωθεί στον ίδιο του τον πατέρα προκειμένου να δικαιωθεί ο Μιλτιάδης.

Όλα αυτά θα συμβούν στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Όσο διαδραματίζονται οι εξελίξεις και μέσα από αναδρομές στο παρελθόν καταλαβαίνουμε πως ο Δούκας είναι ικανός για όλα, ακόμη και να προδώσει τον ίδιο του τον αδελφό.

Φυσικά, αναφερόμαστε στο γεγονός πως εκείνος κληρονόμησε μετά τον θάνατο του πατέρα του το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας αφήνοντας τον Μιλτιάδη να ζει φτωχικά.

Ωστόσο, η άφιξη της Ανέτ στο Διαφάνι αναμένεται να ρίξει φως σε αυτή την ιστορία που ξεκινάει από το μακρινό παρελθόν. Μάλιστα, σύμφωνα με το my tv, η Ανέτ έπειτα από κάποιες ενδείξεις που έχει πως ο Δούκας ίσως να μην πήρε νόμιμα όλη την περιουσία που διαχειρίζεται αποφασίζει να το ψάξει.

Έτσι, με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκει τρυπώνει στο γραφείο του Δούκα για να βρει αποδείξεις για την απάτη που έκανε ο αδελφός της με τη διαθήκη του πατέρα τους.

Η Ανέτ είναι αποφασισμένη να μάθει αν ο Δούκας άλλαξε τη διαθήκη εις βάρος του Μιλτιάδη και μαζί με την Αγορίτσα προσπαθούν να βρουν τον συμβολαιογράφο που μπορεί να τους αποκαλύψει την αλήθεια.

Η ίδια ύστερα από όσα ανακαλύπτει νιώθει μεγάλο βάρος και δεν αντέχει άλλο να κρατάει το μυστικό της ψεύτικης διαθήκης.

Έτσι, αποφασίζει να μιλήσει στον Νικηφόρο και να του αποκαλύψει όσα έκανε ο πατέρας του.

Ο Νικηφόρος σοκάρεται απάτη σκληρή αλήθεια, αλλά γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του Δούκα είναι σίγουρος πως αληθεύουν όλα όσα του είπε η θεία του. Μάλιστα, δεν έχει σκοπό να κάτσει με σταυρωμένα χέρια.

Ορκίζεται στην Ανέτ πως ο ίδιος θα αναλάβει να δικαιωθεί ο Μιλτιάδης, έστω και αν αυτό σημαίνει πως θα προδώσει τον ίδιο του τον πατέρα.

Η αγάπη του Νικηφόρου για τον θείο του αλλά και για τον Λάμπρο είναι άλλωστε γνωστή και το αίσθημα δικαιοσύνης που τον διακατέχει θα τον οδηγήσει να οργανώσει ένα σχέδιο προκειμένου να λάβουν όσα δικαιούνται από την κληρονομιά των προγόνων τους.

Γνωρίζει, βέβαια, πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να το δεχτεί εύκολα ο Δούκας και σίγουρα θα ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα τους αν νιώσει πως απειλείται η περιουσία του.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ