Η Γκουίνεθ Πάλτροου μπαίνει στην εμμηνόπαυση και γίνεται «έξαλλη χωρίς κανένα λόγο»

Με αφορμή γνωστή εταιρεία που διαθέτει προς πώληση μια σειρά από συμπληρώματα που λέγεται ότι βοηθούν τις γυναίκες στην εμμηνόπαυση, η Γκουίνεθ Πάλτροου αποκαλύπτει ότι έχει αρχίσει να παρατηρεί μεγάλες αλλαγές στο σώμα και την ψυχολογία της από τότε που μπήκε σε αυτό το στάδιο της ζωής της.

Η 46χρονη ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι νιώθει τα συμπτώματα στο σώμα της, συμπεριλαμβανομένων του ιδρώτα και των ορμονικών αλλαγών: «Όταν μπαίνετε στην προεμμηνόπαυση παρατηρείτε πολλές αλλαγές. Αντιλαμβάνομαι ότι συμβαίνουν ορμονικές μετατοπίσεις, η διάθεση που αλλάζει και ξαφνικά, χωρίς κανέναν λόγο, γίνεσαι έξαλλη».

Η Γκουίνεθ πρόσθεσε ότι η κοινωνία πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που βλέπει τη διαδικασία: «Θυμάμαι όταν η μητέρα μου μπήκε στην εμμηνόπαυση. Ήταν ένα πολύ μεγάλο θέμα και υπήρχε θλίψη γύρω από αυτήν και όλα αυτά τα συναισθήματα. Δεν νομίζω ότι έχουμε στην κοινωνία ένα σπουδαίο παράδειγμα μιας φιλόδοξης γυναίκας σε εμμηνόπαυση».

Να σημειωθεί πάντως ότι η εταιρεία της αναγκάστηκε να πληρώσει 12.500 δολάρια, όταν οι γιατροί χαρακτήρισαν μερικά από τα προϊόντα της «γελοία και επικίνδυνα».

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ