Πανιώνιος – Ολυμπιακός LIVE: Για την 11η αγωνιστική της Superleague


Φτάσαμε μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι κορυφής της Superleague, Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενείται στις 19:30 από τον ουραγό Πανιώνιο. Μόνο νίκη θέλουν οι “ερυθρόλευκοι”, που θα παίξουν στην έδρα της Τότεναμ, πριν υποδεχθούν το “δικέφαλο του Βορρά”.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Superleague (26 β.) επιθυμεί να παραμείνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Πανιώνιο, έπειτα από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Ο Ολυμπιακός θέλει να βγει… αλώβητος από την 11η «στροφή» της Superleague προκειμένου να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία σημαντικό παιχνίδι με την Τότεναμ για την προτελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η διατήρηση του αήττητου φετινού σερί στο πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος στόχος, πριν το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με δυο βαθμούς. Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη 2-1 επί της Ξάνθης, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” από την εντός έδρας νίκη 2-0 επί του Ατρομήτου.

Παρακολουθήστε Live από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

Η… ενημέρωση της Superleague για το Πανιώνιος – Ολυμπιακός

«Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός μπαίνει πρώτος στη μάχη της 11ης αγωνιστικής της Super League, πηγαίνοντας στην έδρα του Πανιωνίου.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και παρουσιάζουν μακράν την καλύτερη άμυνα φέτος.

Έχουν δεχτεί μόλις τρία γκολ, από ένα από Παναθηναϊκό, Άρη και ΟΦΗ. Έχουν βρεθεί πίσω στο σκορ μόνο στο παιχνίδι με τον Άρη για 26 λεπτά σε όλο το πρωτάθλημα, ενώ έχουν ισοφαριστεί μόνο σε ένα παιχνίδι, αυτό με τον ΟΦΗ.

Ο Ολυμπιακός δεν σκόραρε στην Ξάνθη, για πρώτη φορά μετά από 31 παιχνίδια, αλλά επέστρεψε στα γκολ με τον Ατρόμητο στην έδρα του. Δεν έχει χάσει τα τελευταία 20 παιχνίδια του, ενώ είναι αήττητος και στα τελευταία εννέα εκτός έδρας.

Ο Πανιώνιος προέρχεται από τη νίκη στην Ξάνθη, και για πρώτη φορά έχει θετικό πρόσημο βαθμών.

Έχει μαζέψει οκτώ, αλλά με την ποινή του στη βαθμολογία μετρούν μόνο οι δύο. Δεν έχει χάσει τα δύο τελευταία, μετά από τέσσερις σερί ήττες.

Η νίκη του στην Ξάνθη είναι η μοναδική στα επτά τελευταία.

Ο Πανιώνιος δεν έχει κερδίσει τα τρία τελευταία στην έδρα του, με τελευταίο το ισόπαλο 1-1 με τον Άρη. Έχασε τα δύο προηγούμενα από Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν μαζί με τον Παναιτωλικό τη χειρότερη επίθεση με οκτώ γκολ. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο έχουν πετύχει μόλις ένα, εκτός έδρας στο Ηράκλειο.

Στη Νέα Σμύρνη δεν έχουν σκοράρει ακόμα στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας τρία γκολ στο δεύτερο. Ο Μπατσάνα Αραμπούλι έχει πετύχει τα πέντε από τα οκτώ γκολ, ενώ έχει και μια ασίστ. Έχει βάλει δηλαδή το 60% των γκολ και έχει συμμετοχή στο 75% των τερμάτων της ομάδας του.

Δεν υπάρχει άλλο ζευγάρι στην ιστορία της Α’ Εθνικής, που η μια ομάδα να έχει νικήσει την άλλη περισσότερες φορές. Αυτές οι 85 νίκες του Ολυμπιακού επί του Πανιωνίου είναι ρεκόρ στο πρωτάθλημα. Επίσης ρεκόρ είναι και οι 35 εκτός έδρας νίκες, που έχει πετύχει ο Ολυμπιακός επί του Πανιωνίου.

Πρόκειται για την 117η συνάντηση στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο. Οι “ερυθρόλευκοι” κυριαρχούν και έχουν κερδίσει τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους.

Η νίκη του Πανιωνίου πριν από δυόμισι χρόνια στο Καραϊσκάκη είναι η μοναδική του Πανιωνίου στα τελευταία 38 μεταξύ τους για όλες τις διοργανώσεις. Η νίκη εκείνη του Πανιωνίου 1-0, ήλθε με γκολ του Γιώργου Μασούρα από το πρώτο λεπτό, που τώρα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τα τέσσερα τελευταία, μετά το 2-2 τον Απρίλιο του 2015.

Ο Ολυμπιακός είναι αήττητος στη Νέα Σμύρνη από τις 10 Φεβρουαρίου 2002, όταν έχασε 3-1 από τον Πανιώνιο. Από τότε έχει 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες στο πρωτάθλημα και άλλη μια ισοπαλία στο Κύπελλο, δεν έχει χάσει δηλαδή σε 18 διαδοχικές επισκέψεις του στον Πανιώνιο.

Η… παράδοση

Νίκες Πανιωνίου: 10

Ισοπαλίες: 21

Νίκες Ολυμπιακού: 85

Με γηπεδούχο τον Πανιώνιο

Νίκες Πανιωνίου: 6

Ισοπαλίες: 17

Νίκες Ολυμπιακού: 35

Την περασμένη σεζόν

24.09.2018: Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-1

(90’ κεφαλιά Χασάν)»Το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Πανιώνιος-Ολυμπιακός (19:30)

ΠΑΣ Λαμία 1964-ΑΟ Ξάνθη (20:00)

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Ατρόμητος-ΟΦΗ (17:00)

Αστέρας Τρίπολης-Βόλος ΝΠΣ (17:15)

ΠΑΟΚ-ΑΕΛ (18:00)

ΑΕΚ-Άρης (19:30)

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (19:30)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ