Ερωτευμένος ξανά ο Κλέων Γρηγοριάδης! Αυτή είναι η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά! (photos)


Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει ο Κλέων Γρηγοριάδης αφού είναι ξανά ερωτευμένος! 

Ο ηθοποιός και βουλευτής εδώ και λίγο καιρό έχει μάτια μόνο για την Ελένη, μία γυναίκα που στέκεται στο πλευρό του συνεχώς και είναι ο φύλακας άγγελός του.

Πρόκειται για την Ελένη Σπετσιώτη, η οποία σύμφωνα με το Secret είναι θεατρολόγος, με σπουδές στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καπποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υπήρξε επίσης και ιδρυτικό μέλος του κόμματος του Γιάνη Βαρυφάκη και προφανώς από εκεί γνωρίστηκε με τον γνωστό ηθοποιό και βουλευτή.

Οι δυο τους, τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από τη σχέση τους και κινούνται διακριτικά σε ό,τι αφορά τη δημοσιότητα μιας και θέλουν να μιλούν μόνο μέσα από τη δουλειά τους και όχι να απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή.

Η αλήθεια είναι πως έχουμε πολύ καιρό να ακούσουμε κάτι για την προσωπική ζωή του Κλέωνα Γρηγοριάδη ο οποίος έχει στο ενεργητικό του ουκ ολίγες επιτυχίες, κυρίως στην τηλεόραση απ» όπου έγινε και γνωστός στο ευρύ κοινό. Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες της γυναίκας που στέκεται στο πλευρό του εδώ και λίγο καιρό.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ