Μαρία Αλιφέρη: Αποκαλύπτει πως προέκυψε το περίφημο «σας αγαπώ» που έλεγε τηλεοπτικά (photos)

Η Μαρία Αλιφέρη μετά από ένα αρκετά μεγάλο τηλεοπτικό διάλλειμα, επέστρεψε όμως ξανά στη μικρή οθόνη, ενώ εξομολογήθηκε πώς βγήκε η περιβόητη φράση που αποτελεί σήμα κατατεθέν της.

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη μυθοπλασία, αν έχει μετανιώσει για κάτι στη ζωή της, ενώ ακόμη αναφέρθηκε στα λάθη και πώς τα αντιμετωπίζει.

Φέτος βλέπουμε μια στροφή των καναλιών προς τη μυθοπλασία. Σημάδι μιας εποχής που αλλάζει;

«Και το εύχομαι και το πιστεύω! Επιτέλους! Είναι πολύ καλό βήμα και αργήσαμε Κιόλας. Είναι δυνατόν να μην έχουμε στην τηλεόραση τις δικές μας παραδόσεις, τη δική μας πραγματικότητα; Και ο κόσμος το θέλει, το εισπράττω στον δρόμο καθημερινά. Μου λένε πόσο ευχαριστιούνται που βλέπουν ελληνικά σίριαλ».

Κάνοντας έναν απολογισμό, μετανιώνετε για κάτι στη ζωή σας;

«Για χιλιάδες πράγματα, όχι όμως με την έννοια της ενοχής. Τα λάθη μας είναι και οι δάσκαλοι μας. Τώρα, στην ώριμη ηλικία, καταλήγω να πω ότι στη ζωή μας περπατάμε από λάθος σε λάθος και συνέχεια μαθαίνουμε. Αυτός που παίζει τον αλάνθαστο είναι μια μεγάλη μπλόφα».

Μαρία Αλιφέρη

Αυτό το περίφημο «σας αγαπώ» που μας λέγατε τηλεοπτικά πώς προέκυψε;

«Καλύτερο παράσημο δεν θα μπορούσα να έχω στη δουλειά μου. Αυτό της αγάπης. Μου το επιστρέφει συνέχεια ο κόσμος και χαίρομαι αφάνταστα γι» αυτό. Κίνητρο γι» αυτή τη δουλειά, από κοριτσόπουλο που ξεκίνησα, ήταν η ανταλλαγή αγάπης και συναισθημάτων και αυτό έγινε και γίνεται. Για μένα είναι το κορυφαίο της δουλειάς μου. Μετά έρχονται η δόξα, το χρήμα, η αναγνώριση.

Άνοιξε αυτός ο δίαυλος επικοινωνίας και αγάπης. Αυτό ήθελα, ανάγκη να επικοινωνήσω είχα. Το «σας αγαπώ» βγήκε σε κάποια εκπομπή, δεν ήταν κατασκευασμένο. Κάποια στιγμή, πλημμυρισμένη από όλη αυτή την αγάπη του κόσμου, θέλησα να το ανταποδώσω. Με ακολουθεί ακόμα και σήμερα, από τα νεότερα παιδιά, που δεν πρόλαβαν τις εποχές τις δικές μου. Τους το έχουν μεταφέρει οι γονείς και οι παππούδες τους και το βρίσκω καταπληκτικό», είπε στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ