Αυτό δεν το γνωρίζαμε: «Στο πρώτο μου σπίτι στη Γλυφάδα μέναμε μαζί με τον Νίνο»

Το όμορφο ταξίδι στην ζωή ξεκίνησε για εκείνον τον Αύγουστο του 1979 σε ένα μαιευτήριο στην Βαλτιμόρη των Ηνωμένων Πολιτειών

Υπάρχει όμως κάτι που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για εκείνον. Έχει συγκατοικήσει με τον Νίνο και το αποκάλυψε μιλώντας στο People.
«Το 2014 συμμετείχε στο μουσικό show Just the 2of Us στο Mega ως δάσκαλος και coach της ραδιοφωνικής παραγωγού Ράνιας Κωστάκη. Ήταν κάτι που αποφασίσαμε να κάνουμε μαζί με την Ράνια. Σε γενικές γραμμές ήταν ωραία εμπειρία και πέρασα καλά. Είμαι, όμως, από τους ανθρώπους που λένε τα πράγματα με το όνομά τους:
Κάποια στιγμή, προς το τέλος, με είχαν ενοχλήσει κάποια πράγματα και το πήρα πολύ σοβαρά. Έκτοτε μου έχουν έγιναν προτάσεις για το Dancing with the stars, αλλά και για το YFSF.  Για να είμαι, όμως, ειλικρινής, δεν μου αρέσουν οι δημόσιες σχέσεις. Επίσης, δεν με ενδιαφέρει καθόλου να τις κάνω για να ωφεληθώ σε κάτι. Και αυτό ισχύει και για την τηλεόραση».

Ο λόγος για τον Γιώργο Γιαννιά.

Το Just The 2 of Us πρόκειται να επιστρέψει στην τηλεόραση, αυτή τη φορά μέσα από την συχνότητα του Open με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη. Πως θα αντιδρούσε άραγε σε μια ενδεχόμενη πρόταση;

«Σαν κριτής θα έλεγα ναι, αλλά όχι σαν παίκτης», είπε με ειλικρίνεια. Ο Γιώργος ήρθε στην Αθήνα το 2001. Ένα χρόνο μετά, ξεκίνησε να προβάλλεται στον ΑΝΤ1, το Fame Story.
Ανάμεσα στους παίκτες ήταν και ο Νίνο Ξυπολιτάς που κατάγεται από την Ρόδο και είμαι περίεργος να μάθω αν γνωρίζονται.

«Στο πρώτο μου σπίτι στη Γλυφάδα, μέναμε μαζί με τον Νίνο, με τον οποίο κάναμε πολύ παρέα εκείνη την εποχή. Είχε προηγηθεί η γνωριμία μας σε ένα μαγαζί που εμφανιζόμουν στη Ρόδο.

Κάποια στιγμή, μου έστειλε ένα μήνυμα που έγραφε «Ρε μικροφωνιάρη, πως γίνεται να έρθω και εγώ στην Αθήνα’’. Κάπως έτσι τον κάλεσα και δέσαμε. Ήταν καταπληκτικός συγκάτοικος. Πηγαίναμε με τα πόδια στη Γλυφάδα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες, χωρίς λεφτά και δουλειά, τα χρόνια ήταν όμορφα. Πριν βγει το Fame Story στον αέρα, με είχε ρωτήσει η Μαργαρίτα η Δρούτσα αν έχω κάποιον να της προτείνω για το παιχνίδι και αμέσως της είπα για τον Νίνο. Ο Νίνο ξεχώριζε, έλαμπε και είχε άστρο. Από εκεί και πέρα μπήκε στο Fame Story και έγινε αυτό που έγινε», αποκάλυψε στο People.

Ποια είναι η σχέση τους σήμερα;
«Όταν βρεθούμε θα μιλήσουμε, αλλά δεν έχουμε την επικοινωνία που είχαμε στο παρελθόν. Οι ζωές μας άλλαξαν και χαθήκαμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here