8 λέξεις: Ο Μιχαήλ κάνει πρόταση γάμου στη Ρωξάνη (Photos)


8 λέξεις: Πολλές ανατροπές αναμένονται στα προσεχή επεισόδια του ερωτικού – πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ.

Μία από αυτές είναι ευχάριστη αφού ο Μιχαήλ αποφασίζει να επισημοποιήσει τη σχέση του με τη Ρωξάνη…

Ο Μιχαήλ Καλλέργης είναι ένας φιλόδοξος και δυναμικός αρχηγός πολιτικού κόμματος, ο οποίος προσπαθεί να διατηρήσει με κάθε τρόπο ακέραια και καθαρή τη δημόσια εικόνα του, παρότι κρύβει ένοχα μυστικά.

Ένα από αυτά είναι η εξωσυζυγική σχέση που είχε με τη γραμματέα του, τη Ρωξάνη, με την οποία έχουν αποκτήσει έναν γιο.

Αυτή η ερωτική περιπέτεια διήρκεσε για μερικούς μήνες και κρατήθηκε κρυφή από όλους.

Το τελευταίο διάστημα, όμως, οι δυο τους έχουν έρθει ιδιαίτερα κοντό. Αιτία στάθηκε η φυγή της συζύγου του, Ηλιάνας με την κόρη τους στην Ιταλία, όπου εκείνη διεκδικούσε ένα συναινετικό διαζύγιο.

Τότε ο Μιχαήλ, όντας ευάλωτος βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της πρώην συντρόφου του, Ρωξάνης, οπότε και συνειδητοποίησε ότι αυτό που είχαν μεταξύ τους δεν τελείωσε ποτέ!

Από εκείνη την ημέρα οι δυο τους δίνουν μία νέα ευκαιρία στη σχέση τους, παρά τους ενδοιασμούς που έχουν, και περνούν αρκετές μέρες μαζί. Μάλιστα, ο άντρας επισημαίνει διαρκώς στη Ρωξάνη ότι σύντομα θα αναγνωρίσει τον γιο του – και όχι μόνο.

Σύμφωνα με το my tv, στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο Μιχαήλ παίρνει μία σημαντική απόφαση που θα καθορίσει τη σχέση του με τη Ρωξάνη αλλά και με όλο τα στενό του περιβάλλον. Συγκεκριμένα, ο Μιχαήλ εμφανίζεται σε μία τηλεοπτική εκπομπή και προχωρά, για πρώτη φορά, σε μία δημόσια εξομολόγηση για όσα συμβαίνουν στην προσωπική του ζωή.

Δηλαδή ότι έχει χωρίσει με την Ηλιάνα Αρώνη και έχει κάνει μία νέα αρχή στο πλευρό μιας άλλης γυναίκας. Στη συνέχεια, ο νεαρός συναντάει τη Ρωξάνη και της ξεκαθαρίζει πώς από εδώ και πέρα μπορούν να κυκλοφορούν μαζί χωρίς να κρύβονται και να φοβούνται μήπως τους δει κανένας. Οι εκπλήξεις, όμως για την κοπέλα δεν σταματούν εδώ.

Την επόμενη μέρα εκείνος της κάνει πρόταση γάμου, ζητώντας της να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους και να γίνουν μια κανονική οικογένεια. Δηλαδή, ο Μιχαήλ, η Ρωξάνη, ο μικρός Αγγελος και η Αριάδνη, της οποίας έχει πάρει με νόμιμο τρόπο την κηδεμονία από την Ηλιάνα λόγω των ψυχικών διαταραχών της.

Εκείνη ξαφνιάζεται από αυτή την κίνηση του άντρα, αλλά θέλει να τον ταλαιπωρήσει λίγο πριν του δώσει τη θετική της απάντηση!

Τέλος η αποκάλυψη πως ο Μιχαήλ και η Ρωξάνη είναι ζευγάρι πέφτει σαν βόμβα, ξεσηκώνοντας ποικίλες αντιδράσεις. Από τη μία, ο Άκης γίνεται έξαλλος και τον κατηγορεί για διπροσωπία ενώ στο πλευρό του στέκεται ο Αλέκος, που έχει καταστρώσει το κατάλληλο σχέδιο για να καταστρέψουν τον Μιχαήλ. Από την άλλη, η Ναυσικά αντιδρά θετικά απέναντι στη Ρωξάνη και όταν μαθαίνει πως ο Άγγελος είναι εγγονός της γίνεται ακόμα πιο ευτυχισμένη…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ