Η Μαρία Κίτσου σοκάρει: «Έχω περάσει καταθλιπτικά επεισόδια και συνεχίζω να δίνω τη μάχη μου»

Η Μαρία Κίτσου είναι η αποκάλυψη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν καθώς καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό με την ερμηνεία της ως Λενιώ στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη μάχη με την κατάθλιψη και πώς το διαχειρίστηκε, αλλά και για το αν την απωθεί το lifestyle.

Είχες μιλήσει πρόσφατα για τη μάχη με την κατάθλιψη. Πώς το αντιλήφθηκες και πώς το διαχειρίστηκες στην πορεία;

«Από την πρώτη στιγμή που μίλησα γι’ αυτό με προσέγγισαν άτομα που δίνουν τον αγώνα τους και χάρηκα πολύ γι» αυτό. Δεν πρέπει να θεωρείται ταμπού η κατάθλιψη ή η οποιαδήποτε ψυχική νόσος. Διάβασα ότι το χειρότερο πράγμα είναι να ζητάς από έναν άνθρωπο που έχει μια ψυχική ασθένεια να συμπεριφέρεται σαν να μην την έχει. Είναι πραγματικά αδιανόητο. Η κατάθλιψη είναι ο καρκίνος της ψυχής. Σε τρώει και το καταλαβαίνεις. Οταν σταματάς να είσαι λειτουργικός, όταν τα πάντα γύρω σου σε πιέζουν, όταν το φλερτ με την τρέλα είναι το καθημερινό πάρε δώσε σου. Όταν δεν μπορεί να βγει η μέρα, όταν δεν μπορείς να δεις τίποτα καλό. Υπάρχει ένας ανείπωτος πόνος μέσα σου.

Το αντιλήφθηκα σύντομα, έχω περάσει καταθλιπτικά επεισόδια και συνεχίζω να δίνω τη μάχη μου. Δεν ξέρω αν σταματάει ποτέ. Όπως και ο αγώνας με τον εαυτό μας. Αν είσαι ευαίσθητος με το τι συμβαίνει γύρω σου, με την αδικία, τα εγκλήματα, τον πόνο που βιώνουν συμπολίτες μας, δεν μπορείς να μην επηρεαστείς. Βλέπεις ότι δεν μπορείς να κάνεις το παραμικρό σε κάποιες περιπτώσεις. Πώς μπορείς λοιπόν να είσαι στον κόσμο σου; Δεν μπορώ καθόλου το «όλα είναι μια χαρά». Αυτό μας κάνει μαλθακούς. Δεν πάνε καλά τα πράγματα, κάτι πρέπει να γίνει. Φτάνει πια με την επίπλαστη ευτυχία και τα ψεύτικα χαμόγελα. Δεν το αντέχω άλλο».

Μαρία Κίτσου

Όλο αυτό το lifestyle που υπήρχε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό πριν από την κρίση σε απωθούσε;

«Πάντα. Γιατί θεωρώ πως έχει δύναμη και επηρεάζει τους νέους ανθρώπους. Κάνει τρομερό κακό. Ακόμη και σε μεγαλύτερες ηλικίες. Όλοι περνάμε δύσκολα και μπορούμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να παλεύουμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Να μιλήσουμε για τα φλέγοντα ζητήματα. Μπορούν όσοι έχουν δημοσιότητα να παλέψουν εναντία στον ρατσισμό, τον φασισμό και την ξενοφοβία. Μακάρι η δύναμη της τηλεόρασης να αξιοποιηθεί σε αυτά τα θέματα», είπε στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here