Πάρτε ιδέες από τους celebrities! Ποιος στόλισε καλύτερα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φέτος; (photos)


Πλησιάζουμε στην όμορφη περίοδο των Χριστουγένων και οι επώνυμοι έχουν ήδη αρχίσει να στολίζουν τα σπίτια τους, κάνοντας -άτυπα βέβαια- διαγωνισμό για το ποιος το στόλισε καλύτερα! 

Φυσικά, το «κέντρο» των στολισμών, είναι όπως σε όλα τα σπίτια, το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Δείτε ποιοι celebrities έχουν ήδη στολίσει και πάρτε… ιδέες για να στολίσετε το δικό σας σπίτι τώρα που είναι ακόμα νωρίς.

Πιο παιδί και από τα παιδιά της

Η Δούκισσα Νομικού έγινε για λίγο πιο… παιδί από τα παιδιά της καθώς παρά το γεγονός ότι δεν έχει καν έρθει ο Δεκέμβριος, ήθελε να… μυρίζει το σπίτι της Χριστούγεννα.

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, ανέβασε φωτογραφία της μπροστά από το πολύχρωμο και πολύ εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι της. Συγχρόνως ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους τους followers της.

Μην ξεχνάμε ότι η ίδια και ο σύζυγός της Δημήτρης Θεοδωρίδης βιώνουν τις πιο ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές τους, μετά και τον ερχομό της κόρης τους στον κόσμο πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Η ευτυχισμένη μανούλα, η οποία έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή της μικρής της πριγκίπισσας και φυσικά του γιου της Σάββα έχει αφιερώνει όλο τον χρόνο της στην οικογένειά της. Απόφαση που πήρε από τότε που έμεινε έγκυος στη μικρή της κορούλα η οποία και ολοκλήρωσε με τον ερχομό της την οικογενειακή της ευτυχία. Δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες…

Το… εναλλακτικό δέντρο

Ένα δέντρο διαφορετικό από τα άλλα στόλισαν η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης.

Η όμορφη παρουσιάστρια ταξίδεψε για ακόμη μια φορά μέχρι την Ελβετία, έτσι ώστε να συναντήσει τον αγαπημένο της, ο οποίος ζει και εργάζεται μόνιμα εκεί.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια μας ενημέρωσε ότι θα στολίσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο για να μπουν από τώρα στο πνεύμα των εορτών! Και το έκαναν και μάλιστα το δέντρο τους είναι… εναλλακτικό όπως θα δείτε στην παρακάτω gallery!

Μπαμπάς και γιοι

Μπορεί να είναι πολυάσχολος επαγγελματίας, όμως πάντα βρίσκει χρόνο για τους δύο γιους του, τον Γιάννη και τον Δημήτρη.

Ο λόγος για τον Γιώργο Λιάγκα ο οποίος ήδη έχει στολίσει μαζί με τα παιδιά του το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, γνωρίζοντας ότι θα τους άρεσε πολύ ως διαδικασία. «Στολισαμε και φετος…. #christmas #christmas2019 #christmastree», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας που πόσταρε ο παρουσιαστής και στην οποία απεικονίζεται ο μικρός του γιος να βάζει στολίδιασ το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Πρώτη απ» όλους!

Ήταν η πρώτη celebrity που έσπευσε να στολίσει το σπίτι της επί ελληνικής επικράτειας! Ήταν αρχές Νοεμβρίου όταν η Ιωάννα Λίλη αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και τους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού της, γεγονός που αμέσως της άλλαξε τη διάθεση.

Κάθε γωνιά του σπιτιού της οικογένειας Ζαγοράκη είναι μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, γεγονός που φαίνεται να αρέσει σε όλα τα μέλη της. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ