Άγριες μέλισσες: Η Λενιώ δίνει spoiler: «Θα είναι τεράστιο χτύπημα. Θα είναι τραγικό» (pic)


Η Μαρία Κίτσου πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής του ΑΝΤ1  «Άγριες μέλισσες» που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και… κάνει την αποκάλυψη!

Η ίδια μίλησε για τη σκηνή που την έχει δυσκολέψει περισσότερο μέχρι σήμερα, για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον Κυπραίο, αν θα μάθει τον λόγο που δεν μπορεί να είναι με τον Λάμπρο, ενώ αποκαλύπτει τι άλλο θα δούμε προσεχώς.

Η σκηνή που σε δυσκόλεψε μέχρι σήμερα περισσότερο ποια ήταν;

«Οι πιο φαντεζί σκηνές -φόνοι, καβγάδες κ.λπ.- έχουν τη δυσκολία τους, αλλά έχουν και την αβάντα τους. Για μένα οι συναισθηματικές, οι πιο εσωτερικές στιγμές είναι οι πιο δύσκολες.

Αρα με τον Λάμπρο…

«Η σκηνή με τα χαστούκια με τον Λάμπρο ήταν μεγάλη πρόκληση. Και πολύ συγκινητική στιγμή. Ξέσπασε η Ελένη για πρώτη φορά. Ήταν η σκηνή που με δυσκόλεψε μέχρι τώρα περισσότερο».

Η Ελένη θα μάθει τον λόγο που δεν μπορεί να είναι με τον Λάμπρο; Και πώς θα αντιδράσει;

«Θα το μάθει και θα το μάθει αρκετά γρήγορα, αμέσως μόλις το μάθει ο Λάμπρος. Η σειρά είναι γρήγορη. Θα είναι τεράστιο χτύπημα και για τους δύο. Θα είναι τραγικό».

Έκανε αποκάλυψη!

Με τον Κυπραίο πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;

«Ο κόσμος έχει μπερδευτεί με τον ρόλο του Θωμά. Και είναι καλό. Ο Θωμάς είναι περίεργος και αμφιλεγόμενος χαρακτήρας. Ο Θωμάς έχει ειλικρινή αισθήματα για την Ελένη. Πήγε στο Διαφάνι αρχικά με άλλες προθέσεις, αλλά η ζωή του τα έφερε αλλιώς. Το τελευταίο πράγμα που ήθελε ήταν να ερωτευτεί την Ελένη. Έχει μάθει να επιβιώνει αλλιώς. Και όλη αυτή η κατάσταση θα τον οδηγήσει σε εσωτερικές συγκρούσεις μέσα του. Είναι από τους πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες της σειράς».

Τι άλλο θα δούμε προσεχώς;

«Στις «Άγριες Μέλισσες» δεν θα μας προλαβαίνουν τα γεγονότα. Υπάρχουν σκηνές που λέω «πο-πο, θα γίνει αυτό το πράγμα, θα τρελαθώ». Έρχεται χιονοστιβάδα εξελίξεων. Ακούω που χαρακτηρίζουν τη σειρά σαπουνόπερα. Η ζωή είναι η μεγαλύτερη σαπουνόπερα. Στα χωριά συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Το θέμα, λοιπόν, είναι πώς διαχειρίζεσαι καλλιτεχνικά τις ιστορίες για να μη γίνουν σαπουνόπερα. Οι «Άγριες Μέλισσες» δεν είναι σαπουνόπερα», είπε στο tv έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ