Έρωτας μετά: Άγρια συμπλοκή! Ο Φώτης στο χειρουργείο (Photos)


Έρωτας μετά:  Όλο και πιο επικίνδυνη εξελίσσεται η έρευνα για την υπόθεση της Άννας, προκειμένου να βρεθούν οι ένοχοι.

 

Ο Φώτης έπειτα από μια άγρια συμπλοκή τραυματίζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ ο Γιώργος κατηγορεί τον εαυτό του που δεν τον προστάτευσε.

Οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της Αννας καταφέρνουν μέχρι στιγμής να κρύβουν καλά τα ίχνη τους παρά τις προσπάθειες της Αστυνομίας να βρουν κάτι που θα τους οδηγήσει στους ενόχους.

Ωστόσο, ο Γιώργος και ο Φώτης είναι αποφασισμένοι να μην παρατήσουν την υπόθεση και να βρουν ποιοι ευθύνονται. Μέσα από έρευνα ανακαλύπτουν πως η Άννα όντως είχε ένα σημάδι στο στήθος.

Έτσι, .ανοίγει για εκείνους ένα καινούργιο κομμάτι έρευνας με τους δύο αστυνομικούς να επανεξετάζουν την εκδοχή της εμπλοκής του περιβάλλοντος του χωριού στην υποτιθέμενη «δολοφονία» της γυναίκας.

Παράλληλα, ο Παπαδόπουλος κάνει μια ξαφνική επίσκεψη στο εστιατόριο του Σίμου Μυλωνά, καθώς πιστεύει πως μπορεί να βρει στοιχεία.

Από την άλλη, ο Γιώργος συνεχίζει να ψάχνει την άκρη με την ιστορία από το παρελθόν της Άννας και καταλήγει να ανακρίνει έναν τρόφιμο των Αγροτικών Φυλακών.

Πίσω στην Αθήνα, ο Φώτης, από την πλευρά του, ανακρίνει τον Μυλωνά, ο οποίος αρνείται όλες τις κατηγορίες που του προσάπτουν, ενώ η Νόρα συνεχίζοντας να ψάχνει στο χωριό μιλάει με τη Ρόζα, η οποία τη στέλνει στο σπίτι του παιδικού έρωτα της Άννας.

Την επόμενη μέρα ο Φώτης και ο Γιώργος παίρνουν μέρος σε μία άγρια συμπλοκή στην αποθήκη. Ωστόσο, δεν βγαίνουν αλώβητοι, καθώς ο Φώτης τραυματίζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο εσπευσμένα.

Μάλιστα, οι γιατροί που τον παρακολουθούν κρίνουν αναγκαίο να γίνει και χειρουργική επέμβαση.

Ο Γιώργος δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του συνεργάτη του, ενώ κατηγορεί τον εαυτό του γι’ αυτό, καθώς πιστεύει πως δεν τον προστάτευσε.

Λίγες ώρες αργότερα, η Αντιγόνη επισκέπτεται τον Μυλωνά στο κελί του, πράγμα που τη φέρνει αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον Ηλία, ενώ η Νόρα συνεχίζοντας την ερευνά της επισκέπτεται την Κική.

Την επόμενη μέρα η Αστυνομία βρίσκει τον Μυλωνά κρεμασμένο στο κελί του. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Ωστόσο, ο Φώτης, που έχει συνέλθει από τον τραυματισμό του, διαφωνεί έντονα με αυτό το πόρισμα.

Τέλος, η Νόρα επισκέπτεται τη Λαμπρινή και μαθαίνει ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο ύστερα από ξυλοδαρμό και αποφασίζει να ερευνήσει καλύτερα τι μπορεί να συμβαίνει.

Πηγή my tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ