Superleague: Θα δούμε συγκατοίκηση στην κορυφή; Τα… βλέμματα σε Τούμπα και ΟΑΚΑ


Ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να… πιάσει τον Ολυμπιακό, πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο “Γ. Καραϊσκάκης”, ενώ το πιο “λαμπερό” ματς της 11ης αγωνιστικής της Superleague γίνεται στο ΟΑΚΑ, μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη.

Το “μεγάλο” ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής της Superleague. Χάνοντας το ντέρμπι από τον Παναθηναϊκό, η Ένωση έμεινε εννέα βαθμούς πίσω από την κορυφή και πλέον τα περιθώρια απωλειών λιγοστεύουν. Οι Θεσσαλονικείς έχουν νικήσει μόνο τρεις φορές τους “κιτρινόμαυρους” στην έδρα της, η τελευταία το τον Φεβρουάριο του 2011.

Τα… φώτα στρέφονται όμως και στο ΠΑΟΚ – ΑΕΛ, μετά την “γκέλα” του Ολυμπιακού στην έδρα; του Ολυμπιακού. Σε περίπτωση νίκης του “δικέφαλου του Βορρά” θα έχουμε… συγκατοίκηση των δύο ομάδων στην κορυφή της Superleague, μια εβδομάδα πριν τη μεταξύ τους “μάχη” στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, κάνοντας επική ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ και θέλει να συνεχίσει να κάνει ανοδικά βήμματα, παιρνόντας από την έδρα του Παναιτωλικού.

Στη μετά Γιάννη Αναστασίου εποχή μπαίνει ο Ατρόμητος, καθώς μετά τη λύση συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό, θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ με υπηρεσιακή τεχνική ηγεσία (θα κοουτσάρουν οι Γιώργος Κορακάκης και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος).

Τέλος, ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται τον Βόλο, με τις δύο ομάδες να έχουν μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς, προκειμένου να πάρουν… ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας.Αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

Η βαθμολογία


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ