«Τορπίλη» στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ: Ο Γερουλάνος αμφισβήτησε τη Φώφη και έθεσε θέμα ηγεσίας


«Ο,τι και να θάψετε εδώ μέσα σήμερα θα αναστηθεί εκεί έξω αύριο», είπε με επιθετικό ύφος

Θέμα αλλαγής ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ, έθεσε ο Παύλος Γερουλάνος, κατά την ομιλία του στο συνέδριο του κόμματος που διεξάγεται στο ΣΕΦ.

Ο πρώην υπουργός επί κυβερνήσεως Γιώργου Παναδρέου, άφησε μάλιστα να εννοηθεί ότι θα προχωρήσει σε δική του κίνηση ενώ, έθεσε και θέμα με την απαρτία των συνέδρων αμφισβητώντας το αν μπορεί λόγω της χαμηλής συμμετοχής να πάρει το συνέδριο αποφάσεις.

«Θέλουμε ηγεσία με αυτοπεποίθηση που συνθέτει και δεν διχάζει. Τέτοια ηγεσία δεν έχουμε. Ψηφίστε ό,τι θέλετε σήμερα. Ούτως ή άλλως δεν υπάρχει απαρτία. Είστε με αυτούς που θα θάψουν το ΠΑΣΟΚ ή με αυτούς που θα το αναγεννήσουν;», ήταν το μήνυμα που έστειλε, μεταξύ άλλων, ο Παύλος Γερουλάνος.
«Μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ, να το μετατρέψουμε σε μια μικρή σφραγίδα στα συρτάρια ενός λογιστή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γερουλάνος, εξαπολύοντας πυρά κατά της ηγεσίας για τις συνεδριακές διαδικασίες που προώθησε.

Αναφερόμενος δε στο ψήφισμά του, μίλησε για «2.000 φωνές που λένε «φτάνει πιά», προσθέτοντας πως οι φωνές αυτές είναι περισσότερες από αυτές που κατάφερε η νυν ηγεσία να κινητοποιήσει για το συνέδριο.

«Σήμερα μας ζητούν να θάψουμε το ΠΑΣΟΚ εδώ μέσα, αύριο όλοι ΠΑΣΟΚ θα είμαστε εκεί έξω. Στις επόμενες εκλογές ΠΑΣΟΚ θα λέει ότι είναι ακόμη και η ηγεσία. Χωρίς το ΠΑΣΟΚ το ΚΙΝΑΛ μπαίνει στις όχθες που χάραξε το Ποτάμι», είπε με νόημα ο κ. Γερουλάνος.

Ο ίδιος μίλησε δε ευθέως για ανάγκη αλλαγής ηγεσίας, «όχι για προσωπικές φιλοδοξίες», όπως ανέφερε, αλλά γιατί «μια ηγεσία πρέπει να συνθέτει και όχι να διχάζει». «Σήμερα τέτοια ηγεσία δεν έχουμε», υπογράμμισε επιτιθέμενος ευθέως στη Φ. Γεννηματά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ