ΠΑΟΚ – ΑΕΛ LIVE: Νίκη για να επιστρέψουν στην κορυφή θέλουν οι «ασπρόμαυροι»


Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΛ στην Τούμπα για την 11η αγωνιστική της Superleague και θέλει μόνο τη νίκη για να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο και να πιάσει τους «ερυθρόλευκους» στην κορυφή της πηγαίνοντας με άλλη ψυχολογία στο μεταξύ τους ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» σε μία εβδομάδα. Η ΑΕΛ είναι στην 6η θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και θέλει να συνεχίσει της υψηλές φετινές πτήσεις παραμένοντας κοντά στην πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Να εκμεταλλευτεί το “δώρο” του Ολυμπιακού θέλει ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται την ΑΕΛ στην Τούμπα για την 11 αγωνιστική, και να βρεθεί μαζί του στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague μόλις μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τους “ερυθρόλευκους” στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Σημαντικό ματς για τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, που επιστρέφει στην βασική ενδεκάδα του “δικέφαλου του Βορρά” μετά το σοβαρό τραυματισμό του στο περσινό εκτός έδρα ματς με την ΑΕΛ. Παράλληλα αυτή θα είναι η 200η συμμετοχή του Πορτογάλου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Οι “Bυσσινοί” , που θα παραταχθούν χωρίς του Αμρ Ουάρντα και Έργκους Κάτσε που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής αφού αγωνίζονται στην ΑΕΛ με τη μορφή δανεισμού οπό τον ΠΑΟΚ, βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με 15 βαθμούς, μετρώντας τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ