Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός LIVE: «Μάχη» χωρίς περιθώρια στο Αγρίνιο.


Ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο, με τις δύο ομάδες να μην έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών, μετά το κακό ξεκίνημά τους στη σεζόν, με τους γηπεδούχους να είναι στην τελευταία θέση της Superleague και τους φιλοξενούμενους εκτός της 6άδας των πλέι οφ.

Παναιτωλικός και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο Αγρίνιο με αμφότερες τις ομάδες να “καίγονται” για τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, ώστε να παραμείνουν… ζωντανοί στους στόχους τους.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου δεν λέει να… σηκώσει κεφάλι και πλέον την προσπέρασε και ο Πανιώνιος στη βαθμολογία παρότι ξεκίνησε με -6 τη σεζόν. Την ίδια ώρα, το Τριφύλλι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και θέλει να κάνει… άλμα προς τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ της Superleague. Παρακολουθήστε LIVE το Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός από το Newsit.gr

 

 

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο σπουδαίες εμφανίσεις σε ντέρμπι, χάνοντας τη νίκη στην τελευταία φάση από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και παίρνοντας το τρίποντο με εντυπωσιακή ανατροπή από 0-2 κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του, είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει ακόμα νίκη. Έχει τη μικρότερη συγκομιδή σε βαθμούς, τρεις, και πλέον έμεινε μόνος στην τελευταία θέση, μετά τη χθεσινή (23/11) ισοπαλία του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό.

Στην έδρα του έχει ισοπαλία στα δύο τελευταία, με ΑΕΛ και Αστέρα Τρίπολης, αφού έχασε τα δύο πρώτα από Ξάνθη και ΑΕΚ. Μάλιστα στα τρία από αυτά προηγήθηκε στο σκορ.

Όσον αφορά τα μεταξύ τους ματς, ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Παναιτωλικό τρεις φορές στην περσινή σεζόν, δύο για το πρωτάθλημα και μια στο Κύπελλο, χωρίς να δεχτεί μάλιστα γκολ.

Ο Παναιτωλικός δεν έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους, ενώ έχει πετύχει γκολ μόνο σε ένα από τα επτά τελευταία. Στην τελευταία νίκη του με 2-0 στις 23 Σεπτεμβρίου 2017.

Αυτή είναι η μια από τις δύο νίκες που έχει ο Παναιτωλικός στην ιστορία του με τον Παναθηναϊκό, με την άλλη να είναι τον Ιανουάριο του 2014. Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει τα 14 από τα 21 επίσημα στην ιστορία τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ιστορία στα Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός

Νίκες Παναιτωλικού: 2
Ισοπαλίες: 3
Νίκες Παναθηναϊκού: 4

Πέρσι
30.01.2019: Παναιτωλικός – Παναθηναϊκός 0-1
(32’ σουτ Μπουζούκης. Στο 59’ 2η κίτρινη Κάτσε του Παναθηναϊκού)

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ