Αστέρας Τρίπολης – Βόλος: Χωρίς σκορ, χωρίς συγκινήσεις


Στο 0-0 «κόλλησαν» Αστέρας Τρίπολη και Βόλος στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για την 11η αγωνιστική της Superleague σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι που έγινε, υπό καταρρακτώδη βροχή, Αστέρας Τρίπολης και Βόλος δεν παρουσίασαν τίποτα το ιδιαίτερο μένοντας στο 0-0 στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” για την 11η αγωνιστική της Superleague, με αυτή να είναι η πρώτη ισοπαλία των νεοφώτιστων στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι αν και είχαν συντριπτική κατοχή της μπάλας δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Μάλιστα έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τασουλή στο 57′ και από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Βόλος θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ αλλά η προσπάθεια του Ζοάο στο 73΄ δεν καρποφόρησε. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των Αρκάδων ήρθε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά το σουτ του Λουίς Φερνάντεθ μέσα από την περιοχή κόντραρε στα σώματα και λίγο μετά ο διαιτητής σφύριξε την λήξη για το 0-0, σε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης (Χιμένεθ): Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Βαλιέντε, Σουάρεθ, Τασουλής – Μπ. Φερνάντεθ, Καπίγια – Ριέρα (60’ Άνχελ Μαρτίνεθ), Λ. Φερνάντεθ, Σίτο (79’ Μουνάφο) – Χαουρέγι (68’ Μ. Φερνάντεθ)

Βόλος (Φεράντο): Μελίσσας – Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι – Τσοκάνης, Μαξ – Τόρες (94’ Ατιγιάτ), Μάντζης, Ζοάο (87’ Λύρατζης) – Γέντρισεκ (45’+1’ Τσαούσης)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ