Αλέξανδρος Ρήγας: Ετοιμάζει νέα σειρά! (Photos)

Ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε έρθει σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει, φέτος, την κωμωδία καταστάσεων «Room Service, πλιζ».

Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών, όμως, προέκυψαν πολλά και σημαντικά προβλήματα ανάμεσα στον δημιουργό και στην εταιρεία παραγωγής. Έτσι, η σειρά αναβαλλόταν σ συνεχώς, μέχρι που τέθηκε εκτός προγράμματος.

Μετά το ναυάγιο αυτής της συνεργασίας, ο Αλέξανδρος Ρήγας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με διευθυντικά στελέχη άλλου καναλιού, προκειμένου να ετοιμάσει μία νέα σειρά αυτοτελών επεισοδίων.

Σύμφωνα με το my tv στο τραπέζι των συσκέψεων να έχουν πέσει δύο ιδέες, με επικρατέστερη να είναι μία που έχει στο επίκεντρο σύγχρονα ζευγάρια.

Οι ίδιες πληροφορίες του περιοδικού αναφέρουν πως οι οριστικές αποφάσεις θα παρθούν σύντομα, ώστε να αρχίσουν οι απαραίτητες προετοιμασίες.

Nα θυμίσουμε πως ο Αλέξανδρος Ρήγας είχε στείλει επιστολή κόλαφο για την ματαίωση της σειράς «Room Servicse, πλιζ», στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου… Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ. Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν «δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι». Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου…

Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή «Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό». Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου… Έρχεται Αύγουστος…

Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά. Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ.

Μετά τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες. Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά…»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ