Χριστούγεννα 2019: Το εορταστικό ωράριο καταστημάτων


Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων για τα Χριστούγεννα 2019 και ποιες Κυριακές θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2019. Από την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 θα αρχίσει το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, σύμφωνα με την πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών.
Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά τις Κυριακές 15, 22 και 29 Δεκεμβρίου, ενώ την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020, όπως παραδοσιακά και εθιμικά γίνεται, τα καταστήματα λιανικού εμπορίου θα παραμείνουν κλειστά.Χριστούγεννα 2019: Αναλυτικός πίνακας με το εορταστικό ωράριο των καταστημάτωνΠίνακας του Εμπορικού Συλλόγου ΑθηνώνBlack Friday και Cyber Monday

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την Black Friday ή αλλιώς Μαύρη Παρασκευή, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο την προτελευταία Παρασκευή του Νοέμβρη. Πρόκειται μια μέρα, που οι τιμές πέφτουν πολύ χαμηλά. Ξεκίνησε ως συνήθεια στις ΗΠΑ και εξαιτίας της επιτυχίας που γνώρισε, έγινε θεσμός που υιοθέτησαν και άλλες χώρες. Θεωρείται μέρα… γιορτής για την αγορά αφού και οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν τα προϊόντα που θέλουν σε πολύ χαμηλές τιμές, αλλά και οι εμπορικές επιχειρήσεις να σημειώσουν σημαντικούς τζίρους. Φέτος, η Black Friday “πέφτει” στις 29 Νοεμβρίου 2019.

Τρεις ημέρες μετά, έρχεται η Cyber Monday, μια ακόμα ευκαιρία για φθηνές αγορές, αλλά αποκλειστικά μέσω του διαδικτύου. Φέτος η Cyber Monday πέφτει στις 2 Δεκεμβρίου 2019.

Να σημειωθεί ότι οι χειμερινές εκπτώσεις κάνουν πρεμιέρα τη δεύτερη Δευτέρα του Ιανουαρίου και ολοκληρώνονται τέλος Φεβρουαρίου.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ