Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν είναι εμμονή για μένα η τηλεόραση» (photos)

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τηλεοπτικά έχει κάνει σχεδόν τα πάντα. Φέτος, επέστρεψε μετά από μια μικρή αποχή στην TV και ανέλαβε το «Divided».

Ο ίδιος μίλησε για τη δύσκολη ζώνη στην οποία παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι, αν έχει σκοπό να ξανακάνει ντουέτο στη μικρή οθόνη και αν έχει βάλει όριο στην τηλεοπτική του παρουσία.

Είστε σε μια δύσκολη ζώνη, με δυνατούς παίκτες. Το θεωρήσατε ως προσωπικό σας ρίσκο;

«Καθόλου. Είκοσι χρόνια κάνω τηλεόραση κι αυτά τα χρόνια έχω βρεθεί απέναντι σε πολύ δύσκολες τηλεθεάσεις. Και φυσικά δεν ήμουν πάντοτε πρώτος. Το παιχνίδι της τηλεόρασης αυτού του τύπου, με τις τηλεθεάσεις, είναι κάτι που δε με αφορά γιατί το έχω ξεπεράσει, ειδικά αυτή την περίοδο.

Εγώ κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και να την κάνω καλά. Το να με βάλουν σε μια δύσκολη ζώνη, μπορώ να σας πω ότι με κολακεύει. Αν πάλι δεν αποδίδουμε τόσο καλά στα νούμερα, το κανάλι είναι αυτό που θα το ορίσει κι εγώ θα ακολουθήσω την επιλογή του. Δε θα αλλάξω κάτι, ειδικά όταν κάνω κάτι το οποίο είναι φορμάτ εξωτερικού. Δε θα κάνω κάτι διαφορετικό, ούτε μπορώ να κάνω διορθωτικές κινήσεις. Πιστεύω ότι σε ένα τέτοιο φορμάτ ο παρουσιαστής είναι πολύ ήσυχος!».

Η δική σας πρόταση προς το κανάλι είναι κάτι βραδινό. Για τι εκπομπή πρόκειται;

«Δε συζητάω για κάτι που ίσως δε γίνει. Αυτό που θα συζητήσω δημοσίως είναι κάτι που θα είναι πραγματικό. Όντως είχα κάνει μια δική μου πρόταση και το κανάλι είχε ενδιαφερθεί για αυτήν. Όμως δεν είναι η ώρα της. θα το συζητήσω όταν θα έρθει η ώρα της».

Φώτης Σεργουλόπουλος

Τηλεοπτικά έχετε κάνει σχεδόν τα πάντα. Πού ήσασταν περισσότερο ο Φώτης;

«Παντού είμαι Φώτης. Ακόμα και σε αυτό το φορμάτ νομίζω ότι βρίσκω τον εαυτό μου. Είμαι άνθρωπος που δεν είχε πρότυπο κάτι άλλο στην τηλεόραση. Ποτέ δεν κλήθηκα να κάνω κάτι σαν αυτόν ή σαν εκείνον. Είχα την τύχη να βγω στην τηλεόραση και να κάνω αυτό που κάνω, να δώσω μια σφραγίδα του τι είμαι ως παρουσιαστής. Αυτό νομίζω ότι αγάπησε περισσότερο ο κόσμος. Αν λοιπόν πω ότι έχω κάποια επιτυχία στην τηλεόραση, αυτή είναι η επιτυχία μου».

Ντουέτο θα ξανακάνατε κάποια στιγμή; Ή πλέον προτιμάτε να παρουσιάζετε μόνος;

«Δεν ξέρω τι θα μπορούσα να κάνω στο μέλλον. Δεν αποκλείω τίποτα ποτέ, αλλά δεν είναι του παρόντος».

Έχετε βάλει ένα όριο στην τηλεοπτική σας παρουσία;

«Όχι. Αν έχω όρεξη, αν θέλω και μπορώ να δουλέψω στα βαθιά μου γεράματα, θα το κάνω. Η Τζέιν Φόντα κάνει τηλεοπτική καριέρα στα 82 της χρόνια και είναι εξαιρετική. Θα έπρεπε να είχε βάλει τέρμα σε ένα χρονικό όριο; Δε νομίζω. Είναι ρατσιστικό αυτό. Αν θέλω να κάνω άλλα πράγματα, θα κάνω. Όπως έχω ήδη κάνει άλλα πράγματα στη ζωή μου, δεν έχω μείνει στην τηλεόραση με εμμονή. Εύκολα έμεινα όταν ήθελα και εύκολα ξαναγύρισα όταν ήθελα. Δεν είναι εμμονή για μένα η τηλεόραση. Η ζωή μου κυλάει αρμονικά και όμορφα και χωρίς αυτήν».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ