Ζέτα Δούκα: Η συγκινητική εξομολόγηση στα 46 της χρόνια – Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη της!

Η Ζέτα Δούκα είχε χθες, 24 Νοεμβρίου τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός έγινε 46 χρονών και πέρασε αυτή την μέρα με την οικογένειά της.

Η Ζέτα Δούκα δημοσίευσε φωτογραφίες από τα γενέθλιά της και συγκίνησε με την ανάρτησή της.

Στα 46 της είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ η Ζέτα Δούκα!

Συγκεκριμένα η Ζέτα Δούκα έγραψε στο instagram της: «Σήμερα έγινα 46 χρόνων! Αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα είχα τόση χαρά μεγαλώνοντας, μάλλον θα τους κορόιδευα… Κι όμως! Μετά τα 40, που πέρασα μεγάλο ζόρι και πήρα την απόφαση να επαναπροσδιορίσω την ζωή μου, δίνοντας προτεραιότητα στην δημιουργία οικογένειας, τα χρόνια μου κυλούν σαν γάργαρο δροσερό νεράκι και δεν θα γυρνούσα με τίποτα πίσω. Όχι επειδή δεν ήταν καλά χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να τα ζήσω καλά! Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου για να νιώσεις ευγνώμων γι αυτό που είσαι κι αυτά που έχεις… Πλέον έχω καταλάβει ότι ειναι τεράστιο πράγμα να μεγαλώνεις και να μεγαλώνεις καλά. Δεν έχουν όλοι οι ανθρώποι αυτό το προνόμιο…! #birthday #happy #blessed #grateful #betterthanever»!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε ανήμερα των γενεθλίων της με τον αγαπημένο της και την κορούλα της, που έχει μεγαλώσει!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ