ΑΕΚ: «Μπάζει» στην άμυνα. Δέκα γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια


Η ΑΕΚ έχει μία από τις χειρότερες άμυνες της Superleague μετά από 11 αγωνιστικές, έχοντας δεχθεί συνολικά 16 γκολ, μόλις δύο λιγότερα από Παναιτωλικό και Πανιώνιο, που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η ΑΕΚ είχε μία ακόμη απώλεια βαθμών και πλέον βρίσκεται στο -9 από την κορυφή της βαθμολογίας, κυρίως λόγω της “τραγικής” της άμυνας, η οποία δέχεται κατά μέσο όρο, δύο γκολ ανά ματς στα πέντε τελευταία του πρωταθλήματος.

Η Ένωση δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνά της, από την 6η αγωνιστική και το 0-0 στη Λάρισα, ενώ έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα τέρμα, σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της στο ΟΑΚΑ.

Με τα 16 γκολ εις βάρος της μετά από 11 αγωνιστικές δε, είναι η χειρότερη ομάδα από τις 6 των πλέι οφ και έχει άμυνα αντίστοιχη του 10ου Παναθηναϊκού και του 12ου Αστέρα Τρίπολης, με μόλις τρεις ομάδες να έχουν δεχθεί περισσότερα τέρματα από εκείνη.

Με τον Τσιγκρίνσκι να είναι μία εντός και δύο εκτός και τον Βράνιες να έχει τα… γνωστά πειθαρχικά προβλήματα, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου “υποφέρει” στην άμυνα, η οποία και αποδεικνύεται σε “αχίλλειο πτέρνα” της.Η βαθμολογία και τα γκολ των ομάδων


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ