Κινέτα: Προβλήματα ακόμα στην εθνική οδό – Από μια λωρίδα προς Κόρινθο για 6 χλμ.

Ταλαιπωρία χωρίς τέλος για οδηγούς που χρειάστηκε σήμερα να περάσουν από την Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου τόσο προς Κόρινθο όσο και προς Πάτρα μετά το κλείσιμο του δρόμου επί ώρες λόγω της κακοκαιρίας που έπληξε την Κινέτα. Οι πιο τυχεροί ενημερώθηκαν έγκαιρα και ματαίωσαν τις μετακινήσεις του αλλά οι πιο άτυχοι ήταν πολλοί και ακόμα μέχρι και αυτή την ώρα βασανίζονται.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Ολυμπία Οδό, στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 60ο έως το 66ο χλμ η κυκλοφορία γίνεται από μια λωρίδα.

Νωρίτερα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα στο τμήμα Ελευσίνα – Κόρινθος, καθώς απομακρύνθηκαν νερά και φερτά υλικά που συσσωρεύτηκαν νωρίς το πρωί στην περιοχή της Κινέτας.

Συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων συνεχίζουν να επιχειρούν στην περιοχή με στόχο να καταστεί δυνατή η κυκλοφορία και προς Πάτρα, αρχικά σε μία λωρίδα, το συντομότερο δυνατό. Όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.

Η Ολυμπία Οδός παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή πλησιάζοντας στην περιοχή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, καθώς προσωρινά η κυκλοφορία θα διεξάγεται σε μία λωρίδα ανά κατεύθυνση.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here