ΑΕΚ: Δύο επιστροφές για την Ένωση. Έτοιμοι Χουλτ και Κρίστιτσιτς


Η ΑΕΚ βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τη νέα απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, αλλά ο Νίκος Κωστένογλου είδε δύο παίκτες του να επιστρέφουν στις προπονήσεις, μειώνοντας τα προβλήματα ενόψει της συνέχειας.

Η ισοπαλία της ΑΕΚ με τον Άρη, έφερε αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ, αλλά στην ομάδα του Νίκου Κωστένογλου, θα πρέπει να καταλογιστεί και το… ελαφρυντικό των πολλών απουσιών.

Κι αυτό γιατί στο χθεσινό ματς δεν συμμετείχαν λόγω τραυματισμών και τιμωρίας Χουλτ, Κριστίτσιτς, Τσιγκρίνσκι, Ζεράλδες, Κλωναρίδης, Γαλανόπουλος και Λιβάγια, με τους δύο πρώτους να επιστρέφουν στην προπόνηση της Ένωσης τη Δευτέρα (25/11). Η ενημέρωση από την ΚΑΕ ΑΕΚ

“Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς δεν προπονήθηκε λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ