Ελεύθερα τα διόδια σε Ελευσίνα και Αγίους Θεοδώρους

Την απόφαση για ελεύθερα διόδια έλαβε ο υπουργός Μεταφορών, μετά από αυτοψία στην περιοχή της Κινέτας που επλήγη από τον «Γηρυόνη».

Δύο ειδήσεις έβγαλε η αυτοψία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη, στο   60ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, όπου και επέβλεψαν τη διαδικασία αποκατάστασης της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Η πρώτη είδηση είναι πως -με εντολή του υπουργού- οι πολίτες δεν θα καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων στους σταθμούς της Ελευσίνας και των Αγίων Θεοδώρων μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία του αυτοκινητόδρομου.

Η δεύτερη είδηση είναι πως ο συνολικός αριθμός των κατοικιών που έχουν πληγεί από την κακοκαιρία, μπορεί να ξεπερνά τα 300.

Ήδη οι υπηρεσίες του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποίησαν περίπου 100 αυτοψίες σε κατοικίες που υπέστησαν ζημίες.

Οι κύριοι Καραμανλής και Καραγιάννης πήγαν και στην τοπική κοινότητα Κινέτας, όπου συνομίλησαν με κάτοικους της περιοχής, τον Δήμαρχο Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Ελευθέριο Κοσμόπουλο.

 

 

 

 

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ