Λαμία: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 22χρονη που είχε βάλει τα ναρκωτικά στο εσώρουχο


Ενώπιον της Δικαιοσύνης βρέθηκαν η 22χρονη γυναίκα που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη να προσπαθεί να περάσει ναρκωτικά στις Φυλακές Δομοκου μέσα στο εσώρουχο της.

Μαζί της και ο 31χρονος σύζυγός της, ομογενής από το Καζακστάν, που εκτίει ποινή φυλάκισης στο συγκεκριμένο Κατάστημα Κράτησης και για τον οποίον προορίζονταν τα ναρκωτικά.

Η νεαρή απολογήθηκε την Παρασκευή, ενώ την Τρίτη (25/11) ολοκληρώθηκε η απολογία στην Ανακρίτρια του 31χρονου ομογενή.Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το ΑΤ Δομοκού για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, κατοχή και απόπειρα εισαγωγής σε Κατάστημα Κράτησης για την 22χρονη και για ηθική αυτουργία σε απόπειρα εισαγωγής σε Κατάστημα Κράτησης για τον 31χρονο.

Τελικά η κοπέλα αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους ως την τακτική δικάσιμο και συγκεκριμένα, της υποχρεωτικής παρουσίας της στο Αστυνομικό Τμήμα της μόνιμης κατοικίας της μια φορά το μήνα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σύμφωνα με το lamiareport για τον 31χρονο που ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της 22χρονης, αποφασίστηκε η εκ νέου κράτησή του. Σημειώνουμε ότι 31χρονος εκτίει ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Θυμίζουμε ότι η 22χρονη συνελήφθη κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στο ΚΚ Δομοκού καθώς εντός του εσωρούχου της βρέθηκαν ναρκωτικά και συγκεκριμένα επιμελώς κρυμμένες τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κατεργασμένη και ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 39,6 γραμμαρίων, καθώς και πέντε ναρκωτικά δισκία.

Πηγή: lamiareport


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ