Τέλος στην Οδύσσεια που προκάλεσε ο Γηρυόνης στην Αθηνών – Κορίνθου.

Στις 21:00 το βράδυ αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία στην Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, που παρατηρούνταν σοβαρότατα προβλήματα για ώρες εξαιτίας της κακοκαιρίας «Γηρυόνης».

Τα συνεργεία της Ολυμπίας Οδού ολοκλήρωσαν τον καθαρισμό του οδοστρώματος στο 60ό χιλιόμετρο της εθνικής Οδού στο ύψος της Κινέττας και παρέδωσαν στην κυκλοφορία και το ρεύμα προς Κόρινθο.

Ωστόσο, η ταλαιπωρία την οποία υφίσταντο εδώ… και ώρες χιλιάδες οδηγοί, οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί ήταν απίστευτη.

Πιο συγκεκριμένα, επί έξι (!) ολόκληρες ώρες και παραπάνω απλά… περίμεναν για να φύγουν από το σημείο!

Η κατολίσθηση στην περιοχή της Κινέττας ήταν εκείνη που είχε δημιουργήσει τα τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης, φορτηγά με ευπαθή προϊόντα είχαν ξεκινήσει από τα ξημερώματα της Δευτέρας (25.11.2019) για να μεταφέρουν το φορτίο τους στην Πελοπόννησο.

Click4more: Απότομη και μεγάλη άνοδος της στάθμης του Πηνειού, λόγω… “Γηρυόνη”! [pics, video]

Εν τω μεταξύ, σε απελπισία βρίσκονταν και εκατοντάδες πατρινοί και αχαιοί, που είχαν την ατυχία να ξεκινήσουν το ταξίδι και “κόλλησαν” στο δρόμο.

Ωστόσο οι υπεύθυνοι προβληματίζονται για το τι θα συμβεί με μια νέα καταιγίδα και τα νέα φερτά υλικά που πιθανόν να εμφανιστούν.Γηρυόνης – Δείτε τις εικόνες από την εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών

πηγή: tempo24.news

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ