Θεοχάρης: Μαζί με την πτώχευση της Thomas Cook πτώχευσε και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

“Μαζί με την πτώχευση της Thomas Cook πτώχευσε και η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο υπουργός Τουρισμου κ. Χάρης Θεοχάρης, απαντώντας στη Βουλή σε ερώτηση της κ. Νοτοπούλου.

Αναφορικά με τις ενέργειες της κυβέρνησης μετά την πτώχευση της εταιρίας ο κ. Θεοχάρης επισήμανε ότι η χώρα μας ήταν η πρώτη που πήρε μέτρα μετά την πτώχευση της Thomas Cook, παραθέτοντας στοιχεία που επιβεβαιώνουν ότι δεν υπήρξαν σημαντικά προβλήματα μετά την εξέλιξη αυτή.

Όπως είπε τα επίσημα στοιχεία για τα έσοδα του Σεπτεμβρίου δείχνουν αύξηση 16% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και το εννεάμηνο αύξηση 14%.

Ο κ. Θεοχάρης είπε ότι ύστερα από συνεννόηση με συναρμόδια υπουργεία, στις επόμενες δύο εβδομάδες αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το μέτρο της επιδότησης των ασφαλιστικών εισφορών στο 100% για τους εργαζόμενους επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πτώχευση της Thomas Cook, ενώ αναφερόμενος στην πλήρη καταγραφή ζημιών από την πτώχευση είπε, ότι ύστερα από συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών τις επόμενες ημέρες αναμένονται τα οριστικά στοιχεία.

Και κατέληξε λέγοντας στην κ. Νοτοπούλου «τρυπήσατε τη βάρκα και μας εγκαλείτε για το πώς κουβαλάμε τον κουβά».

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here