Άγριες Μέλισσες: Από αυτή τη σκηνή όλοι οι ηθοποιοί έφυγαν με ένα τεράστιο βάρος (Photos)


Άγριες Μέλισσες: Ο Γιώργος Γεροντιδάκης είναι ο πιο αγαπητός κακός της μικρής οθόνης.

Ο ηθοποιός ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», μίλησε για τον ρόλο του Μελέτη και αν έχει καλή πτυχή ο χαρακτήρας του, για την πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει μέχρι σήμερα, ενώ αποκάλυψε τι θα δούμε στα προσεχή επεισόδια.

Ο Μελέτης έχει καλή πτυχή στον χαρακτήρα του;

«Όλοι οι άνθρωποι έχουμε και καλή πτυχή, δεν είναι κανείς μονοδιάστατος. Γι» αυτό και το έργο πάει τόσο καλά, γιατί όλοι οι ρόλοι είναι έτσι».

Θα δούμε την καλή πτυχή του Μελέτη;

«Σίγουρα θα δούμε μία άλλη πτυχή, που ενεργοποιείται λόγω της Πηνελόπης. Η πτυχή των συναισθημάτων που αφορούν την αγάπη, τον έρωτα, τη ζήλια. Οπότε θα δούμε τα θετικά του συναισθήματα. Πάντως, δεν νομίζω πως είναι αρνητικός ήρωας, απλά ακολουθεί εντολές.

Οι άνθρωποι τότε είχαν βγει από πολύ σκληρές καταστάσεις, όπως ο πόλεμος. Οπότε όποιος τους έδινε να φάνε μετά του ήταν πιστοί. Όπως ο Μελέτης στον Δούκα. Στη σημερινή κοινωνία έχουμε άλλα πράγματα, δεν είμαστε τόσο μακριά από εκείνη την εποχή. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, οι καταστάσεις αλλάζουν.

Ο Μελέτης και ο Γιάννος, όπως και οι άλλοι ρόλοι, υπάρχουν γύρω μας».

Ποια σκηνή ήταν μέχρι στιγμής η πιο δύσκολη για εσένα;

«Η πιο δύσκολη και σαν γύρισμα και σαν αίσθηση ήταν η στιγμή της δολοφονίας του Γιάννου. Όλοι φύγαμε με ένα βάρος εκείνη την ημέρα.

Ήταν πολύ έντονη στιγμή για όλους τους ηθοποιούς. Ακόμη μία δύσκολη σκηνή είναι μία με τη Θεοφάνια Παπαθωμά που θα δείτε. Εγώ ένιωσα πολύ άσχημα ως Γιώργος, ως άντρας».

Θα κινδυνεύσει η ζωή του Μελέτη;

«Σε μια σειρά οι κακοί έχουν αυτή τη γλύκα. Όλος ο κόσμος περιμένει να γίνει κάτι με αυτούς, να τους συμβεί κάτι. Μέχρι αυτή τη στιγμή, όμως, δεν συμβαίνει κάτι.

Τι θα συμβεί όταν στη ζωή της Πηνελόπης μπει ο Κλεομένης;

«Εκεί θα δούμε πολλά συναισθήματα να βγαίνουν. Ξέρεις, ο έρωτας έχει και τη θετική πλευρά και την αρνητική. Εδώ θα δούμε όλη την γκάμα».

Μέχρι πού θα φτάσει το μίσος του για τον Μιλτιάδη;

«Ο Μελέτης είναι ο λόγος του Δούκα. Όπου μπορεί θα μιλήσει και θα εναντιωθεί. Στους εχθρούς του Δούκα εναντιώνεται παραπάνω. Πρέπει να πω πως δεν ξέρω αν θα έβγαινε αυτό το αποτέλεσμα εάν δεν ήταν ο Λεωνίδας Κακούρης στον ρόλο του Δούκα. Είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ».

Τι να περιμένουμε να δούμε στα προσεχή επεισόδια;

«Σίγουρα θα δούμε ανατροπές και θα λυθούν ζητήματα που υπάρχουν ανοιχτά από το παρελθόν. Υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα παντού», είπε στο my tv.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ