Μπαμπάς για δεύτερη φορά, στα 57 του, ο Τζώνυ Θεοδωρίδης! (photos)


Μπαμπάς για δεύτερη φορά και μάλιστα, ξανά, σε κόρη έγινε ο Τζώνυ Θεοδωρίδης! 

Η σύζυγός του Σύλβια Δημητρακοπούλου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και φυσικά η ευτυχία του ζευγαριού δεν περιγράφεται!

Οι δύο ερωτευμένοι, οι οποίοι έχουν διαφορά ηλικίας σχεδόν 18 χρόνια περίμεναν πώς και πώς τον ερχομό του μωρού τους που

«Περιμένουμε μωράκι, τοξοτάκι μάλλον… Κοριτσάκι κι αυτό. Μου αρέσουν περισσότερο τα κορίτσια, είναι πιο έξυπνα, πιο δημιουργικά. Της κόρης μου της άρεσε πάρα πολύ, συμφώνησε» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός περιμένοντας με ανυπομονησία τη στιγμή που θα κρατούσε αγκαλιά τη δεύτερη κόρη του μιας και έχει ακόμη μία, πολύ μεγαλύτερη φυσικά, από τον πρώτο του γάμο. Μάλιστα, μπαμπάς και κόρη φαίνεται να διατηρούν άψογες σχέσεις.

Την ευχάριστη είδηση της άφιξης του μωρού που ήρθε για να ολοκληρώσει την ευτυχία του, ανακοίνωσε ο ίδιος ο Τζώνυ Θεοδωρίδης μέσα από το Facebook, μην μπορώντας να κρύψει την ευτυχία του.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε παντρευτεί τον περασμένο Ιούλιο σε εκκλησάκι κοντά στην παραλία του Αλίμου όπου αργότερα ακολούθησε ένα απίθανο πάρτι γεμάτο κέφι και χαρά.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του ηθοποιού αλλά και φωτογραφίες από την όμορφη ζωή του ζευγαριού…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ