Κέρκυρα: Παγίδευε επιχειρηματίες με ακάλυπτες επιταγές – Η συνταγή της παρανομίας τον έκανε πλούσιο.


Ο 56χρονος είχε καταφέρει να κλείσει συμφωνίες άνω των 300.000 ευρώ. Πολίτες οι οποίοι ενδέχεται να έχουν εξαπατηθεί με αντίστοιχο τρόπο ή έχουν αντιληφθεί αντίστοιχη δράση παρακαλούνται να το καταγγείλουν…

Συνελήφθη την Παρασκευή (22.11.2019) το βράδυ, στην Κέρκυρα, ένας 56χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για απάτη και για παράβαση της Νόμου Περί Επιταγών.

Ειδικότερα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας διερευνήθηκαν μεθοδικά καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 56χρονος εξαπατούσε συστηματικά επιχειρήσεις στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο σύναψης εμπορικών συναλλαγών, εκδίδοντας ακάλυπτες επιταγές.

Η έρευνα που διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας συνεχίζεται για την διερεύνηση του ενδεχομένου εμπλοκής του και σε άλλες υποθέσεις εξαπάτησης πολιτών.

Πολίτες οι οποίοι ενδέχεται να έχουν εξαπατηθεί με αντίστοιχο τρόπο ή έχουν αντιληφθεί αντίστοιχη δράση παρακαλούνται να το καταγγείλουν στις Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας. Ο 56χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Ανακριτή Κέρκυρας.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ