Αυστραλία: Σκότωσε… για πλάκα 20 καγκουρό και τον άφησαν ελεύθερο.

Όλα… καλά με τις δολοφονίες καγκουρό στην Αυστραλία. Αυτό μπορεί να συμπεράνει κάποιος από την είδηση πως Αυστραλός που σκότωσε τουλάχιστον 20 καγκουρό από πρόθεση με το αυτοκίνητό του, τελικά αφέθηκε ελεύθερος!

Τα καγκουρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει με το αυτοκίνητό του, μεταξύ των οποίων δύο μωρά, είχαν βρεθεί τον Σεπτέμβριο σε δρόμους στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με τον τοπικό ενημερωτικό ιστότοπο Bega District News, ο 20χρονος Νέιθαν Σάνγκερ παρουσιάστηκε σήμερα στο δικαστήριο της Μπέγκα, στη Νέα Νότια Ουαλία.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, ο νεαρός άνδρας αναγνώρισε την ευθύνη του για την σφαγή, η οποία προκάλεσε μεγάλη αγανάκτηση.

Ο δικηγόρος του παραδέχθηκε ότι οι πράξεις “αναίτιας βαρβαρότητας” του πελάτη του προκάλεσαν “μεγάλο πόνο σε μεγάλο αριθμό ανυπεράσπιστων ζώων”.

Στον κατηγορούμενο, στον οποίο μπορούσε να επιβληθεί ποινή κάθειρξης πέντε ετών για την πρόκληση θανάτου σε ζώο βασανίζοντάς το ή χτυπώντας το, επιβλήθηκε ποινή κοινωφελούς εργασίας 500 ωρών.

Σύμφωνα με τον site, ο 20χρονος, ο οποίος είχε λευκό ποινικό μητρώο, είχε ήδη αρχίσει να προσφέρει εθελοντική εργασία σε ένα καταφύγιο ζώων σε μια προσπάθεια επανόρθωσης για την πράξη του.

Ένας δεύτερος κατηγορούμενος, ο οποίος ήταν, σύμφωνα με την αστυνομία, μαζί του στο αυτοκίνητο όταν διέπραξε την εγκληματική αυτή ενέργεια, δήλωσε αθώος. Αυτός θα δικαστεί τον Ιανουάριο.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here