Θεσσαλονίκη: Έβλεπε στη δουλειά τη διάρρηξη του σπιτιού του – Το τηλεφώνημα στην πεθερά και οι συλλήψεις.

Είδε από κάμερες ασφαλείας διαρρήκτες να έχουν εισβάλλει στο σπίτι του. Ειδικότερα, σε πολυκατοικία στην περιοχή της Μαρτίου…

πριν από τη στάση “Β. Όλγας”, επίδοξοι διαρρήκτες, τρύπωσαν σε διαμέρισμα, αλλά η εξέλιξη που περίμεναν ήταν πολύ διαφορετική από αυτή που πιθανότατα ανέμεναν.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος βρισκόταν στην εργασία του. Ξαφνικά είδε από κάμερες ασφαλείας ότι μέσα στο σπίτι του είχαν εισβάλλει δύο άτομα. Κινητοποιήθηκε και ειδοποίησε την πεθερά του να καλέσει άμεσα την αστυνομία.

Υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση της Άμεσης Δράσης. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ΔΙΑΣ και έστησαν επιχείρηση για να συλλάβουν τους δράστες. Οι διαρρήκτες στην προσπάθειά τους να διαφύγουν ανέβηκαν στην ταράτσα. Εκεί όμως εγκλωβίστηκαν και οι αστυνομικοί τους πέρασαν χειροπέδες.

Όπως είπε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, “οι δράστες έκαναν το σπίτι άνω κάτω με σκοπό να πάρουν ότι προλάβουν”. Εκτιμάται ότι πρόλαβαν να αρπάξουν κοσμήματα μικρής αξίας και περίπου 80 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, οι δράστες είναι αλλοδαποί. Αυτή τη στιγμή οι δράστες έχουν συλληφθεί και βρίσκονται στο τμήμα για προανάκριση.

Πηγή: thesstoday.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here