ΑΕΚ: Πρόβλημα με Βέρντε. Προπονήθηκαν Τσιγκρίνσκι – Γαλανόπουλος


Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το ματς με τον ΟΦΗ συνεχίστηκε με ένα νέο πρόβλημα καθώς ο Ντανιέλε Βέρντε ένιωσε ενοχλήσεις και δεν προπονήθηκε, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου είδε τον Τσιγκρίνσκι να μπαίνει σε φουλ ρυθμούς και τον Γαλανόπουλο να βγάζει μέρος της προπόνησης.

Η προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη (26/11) είχε δύο ευχάριστα νέα και έναν καινούργιο “πονοκέφαλο” για τον Νίκο Κωστένογλου. Η δυσάρεστη είδηση για την Ένωση είναι ότι ο Ντανιέλε Βέρντε ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή ποδοκνημική, δεν προπονήθηκε και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Από εκεί και πέρα οι εξετάσεις στον αστράγαλος του Κώστα Γαλανόπουλου δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα. Ο διεθνής μέσος ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Κωστένογλου για το εκτός έδρας ματς του Σαββάτου (30/11) με τον ΟΦΗ.

Ακόμα πιο ευχάριστα ήταν τα νέα από το “μέτωπο” Τσιγκρίνσκι καθώς ο Ουκρανός στόπερ μπήκε σε φουλ ρυθμούς ξεπερνώντας την θλάση που τον ταλαιπωρούσε και πλέον διεκδικεί θέση στη βασική ενδεκάδα για το ματς με τους Κρητικούς. Όσον αφορά τους υπόλοιπους ο Βίκτωρ Κλωναρίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ο Άνελ Σαμπανάτζοβιτς δεν προπονήθηκε λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Η αυριανή προπόνηση της Ένωσης είναι προγραμματισμένη στις 11.00.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ