Champions League: Ρεάλ και Ατλέτικο για την πρόκριση – Στην «κόψη του ξυραφιού» ο 3ος όμιλος.


Μεγάλα ματς περιλαμβάνει η 5η αγωνιστική του Champions League καθώς πλην της μάχης του Ολυμπιακού στον 2ο όμιλο, η Ρεάλ Μαδρίτης και η «συμπολίτισσά» της Ατλέτικο μπορούν να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση αρκεί να πάρουν βαθμούς κόντρα σε Παρί Σε Ζερμέν και Γιουβέντους αντίστοιχα, ενώ χαμός γίνεται στον 3ο όμιλο όπου η Μάντσεστερ Σίτι θέλει μόλις ένα βαθμό στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σαχτάρ για να προκριθεί αλλά η δεύτερη θέση δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Μία “στροφή” πριν το τέλος της φάσης των ομίλων, η αγωνία εντείνεται στο Champions League, όπου απόψε ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τότεναμ στο Λονδίνο παίζοντας το τελευταίο του χαρτί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει απόψε (26/11) στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ευρισκόμενος πλέον στον πάγκο της Τότεναμ και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους Σπερς στη νίκη επί του Ολυμπιακού, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στους “16” από τον 2ο όμιλο, όπως έχει κάνει ήδη η Μπάγερν Μονάχου η οποία αγωνίζεται απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Παρί Σεν Ζερμέν από τον 1ο όμιλο και Γιουβέντους από τον 4ο είναι οι άλλες δύο ομάδες που έχουν ήδη σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αλλά τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τους Παριζιάνους και με νίκη προκρίνεται και αυτή. Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ παλεύουν για το ποια θα ακολουθήσει στην επόμενη φάση τη Μάντσεστερ Σίτι -θέλει ένα βαθμό κόντρα στους Ουκρανούς σήμερα για να προκριθεί και μαθηματικά- μέσω τη δεύτερης θέσης του 3ου ομίλου. Στον 4ο όμιλο η  Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να προκριθεί από σήμερα αν επικρατήσει της Γιουβέντους στο Τορίνο ενώ σε αντίθετη περίπτωση η αγωνία θα παραταθεί για τους “ροχιμπλάνκος”. Tο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής (26/11)

1ος Όμιλος

19:55 Γαλατάσαραϊ – Μπριζ

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν

1. Παρί 12
2. Ρεάλ 7
3. Μπριζ 2
4. Γαλατασαράι 1.

Επόμενη αγωνιστική (11/12)

Παρί Σεν Ζερμέν – Γαλατάσαραϊ
Μπριζ – Ρεάλ

2ος Όμιλος

22:00 Τότεναμ – Ολυμπιακός
22:00 Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν

1. Μπάγερν 12
2. Τότεναμ 7
3. Ερυθρός Αστέρας 3
4. Ολυμπιακός 1

Επόμενη αγωνιστική (11/12)

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας
Μπάγερν – Τότεναμ

3ος Όμιλος
22:00 Αταλάντα – Ντιναμό Ζάγκρεμπ
22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ

1. Μάντσεστερ Σίτι 10
2. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 5
3. Σαχτάρ Ντόνετσκ 5
4. Αταλάντα 1

Επόμενη αγωνιστική (11/12)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μάντσεστερ Σίτι
Σαχτάρ Ντόνετσκ – Αταλάντα

4ος Όμιλος
19:55 Λοκομοτίβ Μόσχας – Λεβερκούζεν
22:00 Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης

1. Γιουβέντους 10
2. Ατλέτικο 7
3. Λοκομοτίβ Μόσχας 3
4. Λεβερκούζεν 3

Επόμενη αγωνιστική (11/12)

Λεβερκούζεν-Γιουβέντους
Ατλέτικο-Λοκομοτίβ

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ