Ο Φέντερερ έφτιαξε… τη μέρα ενός μικρού θαυμαστή του. video


Ο πιτσιρικάς θαυμαστής του Ρότζερ Φέντερερ σηκώθηκε από τις 04:15 το πρωί για να συναντήσει τον θρυλικό Ελβετό τενίστα, χωρίς να γνωρίζει αν θα τα καταφέρει. Ο “Βασιλιάς” έδωσε ένα πολύ όμορφο “δώρο” στον μικρό θαυμαστή του…

“Το να συναντήσω τον Ρότζερ Φέντερερ θα ήταν τέλειο” έγραφε ο μικρός θαυμαστής του “Βασιλιά” σε χαρτόνι που κρατούσε στα χέρια του. Η… ευχή του πιτσιρικά πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Όπως γνωστοποίησε ο πατέρας του 7χρονου -και σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά μέσα από τα social media- ο μικρός θαυμαστής του Φέντερερ σηκώθηκε από τις 04:15 το πρωί για να πάει στο στούντιο του NBC, όπου θα έδινε συνέντευξη ο Ελβετός.

Ο πιτσιρικάς ήθελε να συναντήσει το αθλητικό του είδωλο, αλλά γνώριζε εξαρχής πως αυτό που ήθελε να κάνει δεν ήταν τόσο εύκολο. Όταν όμως οι άνθρωποι του “Today’s Show” (σ.σ. η εκπομπή που είχε καλεσμένο τον Φέντερερ) έμαθαν την προσπάθεια του μικρού θαυμαστή, του έκαναν μια μεγάλη έκπληξη, μαζί με τον “Βασιλιά”.

Ο μικρός fan περίμενε τον Φέντερερ να βγει από το κτήριο όπου έγινε η συνέντευξη, ο Ελβετός όμως εμφανίστηκε πίσω του και -κάνοντας του έκπληξη- του χάρισε μια υπέροχη και αξέχαστη στιγμή!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ