Χαλκιδική: Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην Ολυμπιάδα


Αποκαταστάθηκαν λίγο μετά το μεσημέρι της Τρίτης στο μεγαλύτερο μέρος τους τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Χαλκιδική στην περιοχή της Ολυμπιάδας.

Η Ολυμπιάδα αντιμετώπιζε τεράστια προβλήματα ηλεκτροδότησης μετά το δεύτερο χτύπημα της κακοκαιρίας Γηρυόνης που έπληξε την Χαλκιδική χθες το βράδυ.

Ο διευθυντής Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΔΕΔΔΗΕ Μακεδονίας- Θράκης, Ιορδάνης Αμανατίδης τόνισε στο ΑΠΕ- ΜΠΕ πως “τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν στις 12.30 στο μεγαλύτερο μέρος τους, ενδεχομένως να υπάρχουν ελάχιστα μεμονωμένα σημεία. Είχαμε σπασμένους στύλους, τοποθετήθηκαν νέοι και η περιοχή ηλεκτροδότήθηκε”.

Ο κ. Αμανατίδης, επεσήμανε ότι αρχικά “τα συνεργεία δεν είχαν πρόσβαση στα σημεία που ήταν οι κατεστραμμένοι στύλοι χρειάστηκε η συνδρομή μηχανημάτων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για να μπορέσουν να προσεγγίσουν”.

Σύμφωνα με τον διευθυντή Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΔΕΔΔΗΕ Μ-Θ, κλιμάκια του ΔΕΔΔΗΕ συνεχίζουν να επιχειρούν μέχρι και αυτή την ώρα στην ευρύτερη περιοχή της Ολυμπιάδας και της Ιερισσού στη Χαλκιδική. “Στην Ιερισσό υπήρξαν τεχνικά ζητήματα, αλλά δεν αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα ηλεκτρισμού” σημείωσε ο κ. Αμανατίδης.

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ