Λάμπρος Κτεναβός: Η άγνωστη φιλιά με την Παπούλια και η αποκάλυψη! (Photos)


Ο Λάμπρος Κτεναβός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή του για τον ρόλο του στο «Κόκκινο Ποτάμι» του Open, αναφέρεται στις δυσκολίες των γυρισμάτων και στη βοήθεια που του προσέφερε σε κρίσιμες στιγμές για αυτόν η Εβελίνα Παπούλια, ενώ παράλληλα εξηγεί πώς νιώθει ως νέος πατέρας.

Δηλώσατε πρόσφατα ότι η Εβελίνα Παπούλια σας βοήθησε, παραχωρώντας σας έναν δικό της χώρο;

«Ναι, είναι αλήθεια. Συνεργάστηκα με την Εβελίνα Παπούλια στο θέατρο σε παραγωγές του Γιάννη Κακλέα, είχαμε δεθεί πάρα πολύ, σαν γιος με μητέρα. Η Εβελίνα όταν βρέθηκα στα δύσκολα είχε ένα επιπλωμένο σπίτι και μου πρότεινε να μείνω στο σπίτι που διατηρούσε χωρίς να πληρώνω ενοίκιο. Σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή της ζωής μου η Εβελίνα ήταν εκεί, με βοήθησε και την ευχαριστώ πολύ»

Πρόσφατα γίνατε πατέρας. Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα;

«Οι άνδρες όταν γεννιούνται τα παιδιά τους δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται. Χαίρομαι που βλέπω ένα περιβάλλον που χαίρεται. Το ζω κι εγώ. Περιμένω πότε θα έρθει σπίτι μας, γιατί είναι στη θερμοκοιτίδα, να το πάρω αγκαλιά, να το χαϊδέψω. Όταν το είδα το παιδί μου δεν ήξερα από πού να το πιάσω. Όταν το έφεραν να το δω και το προσέγγισα σκεφτόμουν ότι θα συναντήσω ένα κομμάτι του εαυτού μου», λέει ο ίδιος στο Tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ