Δήλωση που δεν περιμέναμε από πρωταγωνίστρια: «Επειδή με αναγνωρίζει ο κόσμος δεν με κάνει Άνιστον»


Πριν από ένα χρόνο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Ο λόγος για την Ντόρα Μακρυγιάννη, η οποία μίλησε για τα επαγγελματικά της και για το αν έχει μπει στο τρυπάκι της τηλεθέασης.

Ένα χρόνο μετά, τι έχει αλλάξει επαγγελματικά;
«Βρίσκομαι και φέτος στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα», αλλά έχουν αλλάξει πολλά. Εχω εξοικειωθεί αρκετά, δεν έχω αυτό το άγχος του αν μπορώ να αντεπεξέλθω. Μην ξεχνάς ότι πέρσι, όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, ήταν η πρώτη μου δουλειά, είχα άγχος για τα λόγια, για τις κάμερες, για το πώς θα εκτεθώ.

Προσπάθησα πολύ να φανώ από την αρχή επαγγελματίας, αλλά μέσα μου αγχωνόμουν. Πλέον, όλα ρολάρουν πολύ πιο εύκολα. Βέβαια, να πω ότι αυτό το πρόγραμμα με τα 12ωρα γυρίσματα δεν συνηθίζεται, απλά μπαίνεις σε έναν αυτόματο και μαθαίνεις να δουλεύεις. Οπότε θα πω ότι μου έχει λείψει να είμαι πιο χαλαρή, όχι απαραίτητα για να πηγαίνω βόλτα, αλλά για να μπορώ να κάνω κι άλλα πράγματα καλλιτεχνικά, όπως θέατρο».

Εχεις μπει στο τριπάκι της τηλεθέασης;
«Οχι, δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία. Πολλές φορές μας λένε τα νούμερα, ωστόσο δεν θέλω να μπω εγώ σε αυτό το τριπάκι που σίγουρα θα μου δημιουργήσει άγχος. Οχι γιατί δεν αναγνωρίζω την αξία του να μας βλέπει ο κόσμος, αλλά γιατί αυτά είναι πράγματα που τα βλέπουν και ασχολούνται άλλοι. Τα δικά μου άγχη είναι άλλα και αφορούν στον ρόλο και τη δουλειά μου».

Οταν σε ρωτούν τι επάγγελμα κάνεις, λες ότι δουλεύεις στην τηλεόραση;
«Λέω ότι είμαι ηθοποιός και το λέω με χαρά γιατί μου αρέσει η δουλειά μου, νιώθω τυχερή που σε δύσκολες εποχές κατάφερα να μπω εύκολα στον χώρο! Ομως, δεν αναφέρω ότι δουλεύω στην τηλεόραση, εκτός κι αν κάποιος με ρωτήσει συγκεκριμένα. Δεν το τονίζω, δεν κάνω άλλωστε κάποιο λειτούργημα, ένας καρδιοχειρουργός τι θα έπρεπε να λέει δηλαδή»;

Ο τρόπος που απαντάς δείχνει ότι είσαι προσγειωμένη…
«Μου τα λένε πολύ συχνά και ειλικρινά δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω τι σας λένε συνήθως, ωστόσο μιλώντας για μένα, θα πω ότι δεν νιώθω ότι έχουν έρθει τα πάνω – κάτω, δεν αισθάνομαι ότι άλλαξε η ζωή μου. Το γεγονός ότι με αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο δεν με κάνει Τζένιφερ Ανιστον που έφτιαξε instagram και μέσα σε λίγη ώρα είχε 1.000.000 followers», είπε στο tv kous kous.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ