ΣΥΡΙΖΑ κατά Μητσοτάκη: Ο Πατέρας έκανε τα αποκαλυπτήρια της «αριστείας»


Να τοποθετηθεί δημόσια «για τις χάρες σε κουμπάρους, πολιτευτές και συγγενείς στελεχών της Ν.Δ.», καλεί τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οι διορισμοί των διοικητών των νοσοκομείων έχουν προκαλέσει σάλο και εντός της Νέας Δημοκρατίας αλλά και… πόλεμο με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Σε νέα του ανακοίνωση, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επιτέθηκε ξανά προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη και με αφορμή τα όσα είπε σε πρωινή του τηλεοπτική συνέντευξη ο παραιτηθείς διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας, καλεί τον πρωθυπουργό να μη… σωπαίνει ενοχικά.

«Ο παραιτηθείς διοικητής του Γ.Ν. Καρδίτσας έκανε τα αποκαλυπτήρια του ρουσφετιού Μητσοτάκη.

Click4more: “Ο Μητσοτάκης είχε συμφωνήσει να με διορίσει διοικητή νοσοκομείου” υποστηρίζει ο Πατέρας – “Ετοιμάζονται να βάλουν κολλητό”

Ο κ. Πατέρας σήμερα έκανε τα αποκαλυπτήρια της “αριστείας” και του “επιτελικού κράτους” του κ. Μητσοτάκη. Παραδέχθηκε ότι συμφώνησε να διοριστεί διοικητής στο νοσοκομείο με αντάλλαγμα την επιστροφή του προεκλογικά στη Ν.Δ. Τη συναλλαγή δεν την έκανε με κάποιο τυχαίο στέλεχος της Ν.Δ., αλλά με τον ίδιο τον σημερινό πρωθυπουργό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Και ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις. «Όσο και να σωπαίνει ενοχικά, ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να τοποθετηθεί δημόσια για τις χάρες σε κουμπάρους, πολιτευτές και συγγενείς στελεχών της Ν.Δ. σε βάρος της δημόσιας Υγείας και των φορολογουμένων.

Ο κ. Μητσοτάκης τόσο με την περίπτωση του κ. Πατέρα όσο και με όλες τις υπόλοιπες εξώφθαλμες περιπτώσεις ρουσφετιών, επιβεβαιώνει πως αποτελεί τον πυρήνα του παλιού πολιτικού συστήματος. Αυτού που οδήγησε ιστορικά τη χώρα στη χρεωκοπία».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ