Σε κρίσιμη κατάσταση η ξαδέλφη της Μέγκι Ντρίο από τον σεισμό στην Αλβανία


Σοκαρισμένη απ» όσα έχουν συμβεί στην πατρίδα της και από το γεγονός ότι η ίδια της η ξαδέλφη είναι μια από τους πολλούς σοβαρά τραυματισμένος είναι η Μέγκι Ντρίο. Το γνωστό μοντέλο μίλησε στο newsit.gr για όσα συμβαίνουν στην Αλβανία τις τελευταίες ώρες. «Η ξαδέρφη μου βρέθηκε, είναι στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση» είπε.

«Το μισό της κορμί είναι παράλυτο, γιατί ήταν πολλές ώρες κάτω από το κατεστραμμένο κτίριο» συμπλήρωσε. «Αφού βρέθηκε και δεν είναι νεκρή, ελπίζω» τόνισε ακόμη. Η Μέγκι Ντρίο συμπλήρωσε ότι εκεί βρίσκεται ήδη ο πατέρας της μαζί με έναν Έλληνα γιατρό. «Είναι ο πατέρας μου εκεί μ’ έναν γιατρό από την Ελλάδα ο οποίος είναι εξειδικευμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Click4More Ελπίδα στα συντρίμμια! 25χρονος ανασύρθηκε ζωντανός μετά από 19 ώρες στα χαλάσματα! 24 οι νεκροί στην Αλβανία

Σύμφωνα με την ίδια, η ξαδέλφη της ήταν μαζί με δύο φίλες της και ο σεισμός τις βρήκε ενώ ψώνιζαν σε κάποιο μίνι μάρκετ λίγο έξω από το Δυρράχιο. «Ήταν μαζί με δύο φίλες της. Η μία είναι καλά, η άλλη δυστυχώς βρέθηκε νεκρή. Τα κορίτσια ήταν κοντά στο Δυρράχιο και είχαν βγει από το σπίτι να ψωνίσουν. Είχαν πάει σ’ ένα κατάστημα, τύπου μίνι μάρκετ το οποίο μένει ανοικτό μέχρι τις 3:00-4:00 το πρωί. Ο θείος μου μου είπε ότι έφυγαν από το σπίτι πριν από τον σεισμό» περιέγραψε στο newsit.gr.

Ρεπορτάζ: Μάριος Αραβαντινός

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ