Κυβέρνηση για Πολάκη: Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους

Την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης προκάλεσε ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που καταφέρεται κατά της Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Μία κόντρα από τα παλιά, από τότε που ο Παύλος Πολάκης ως αναπληρωτής υπουργός Υγείας ξιφουλκούσε κατά πάντων μέσω facebook και η ΝΔ ήταν αξιωματική αντιπολίτευση, αναβίωσε, με αφορμή -τι άλλο;- μια ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για την οποία αντέδρασαν έντονα κυβερνητικοί κύκλοι.

Σε αυτήν ο Παύλος Πολάκης καταφέρεται σκαιότατα κατά της Ειρήνης Αγαπηδάκη -που πρόσφατα ανέλαβε την θέση της Εθνικής Συντονίστριας για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα– φτάνοντας στο σημείο να κάνει ακόμη και… ψυχιατρική διάγνωση μέσω facebook και να προτείνει τον… εγκλεισμό της στο Δαφνί.

Γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης με αφορμή παλαιότερη ανάρτηση της κυρίας Αγαπηδάκη: “Παιδικά τραύματα,κακοποίηση,στέρηση,ανικανοποίητες επιθυμίες;;;Θα το βρουν οι ειδικοί στο Αιγινήτειο ή στο Δαφνί που πρέπει να επιληφθούν επειγόντως καθώς από την εκδήλωση των συμπτωμάτων έχει περάσει αρκετός καιρός και σίγουρα θα έχει επιβαρυνθεί κλινικά”.

Με αφορμή την ανάρτηση, κυβερνητικοί κύκλοι ανέφεραν τα εξής: «Ο κ. Πολάκης ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του σε χυδαιότητα με την άκρως συκοφαντική ανάρτησή του κατά της εθνικής συντονίστριας για τα ανήλικα προσφυγόπουλα, Ειρήνης Αγαπηδάκη. Όμως κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στον ΣΥΡΙΖΑ. Ο σταθερός συνδαιτημόνας του κ. Τσίπρα έχει γίνει πλέον ο εκφραστής του ύφους και του ήθους του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Να τον χαίρεται και να τον καμαρώνει ο αρχηγός του. Η λέξη ντροπή δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό τους».

Δείτε την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη: Ποια είναι η Ειρήνη Αγαπηδάκη

Η Ειρήνη Αγαπηδάκη είναι Λέκτορας Δημόσιας Υγείας στην Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Είναι ψυχολόγος, έχει λάβει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στο γνωστικό αντικείμενο της «Προαγωγής και Αγωγής Υγείας» από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου έλαβε και το διδακτορικό της δίπλωμα.

Έχει συμμετάσχει ως ερευνητική συνεργάτιδα σε πολλά εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή ερευνητικά προγράμματα στα αντικείμενα της πολιτικής δημόσιας υγείας, της προαγωγής ψυχικής υγείας και πρόληψης ψυχικών διαταραχών, καθώς και της πρόληψης των χρόνιων νοσημάτων.

Έχει δημοσιεύσει εργασίες της σε επιστημονικά περιοδικά με κριτές και έχει παρουσιάσει αποτελέσματα ερευνητικών εργασιών σε περισσότερα από 50 εθνικά, ευρωπαϊκά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ