Σατανικά δημιουργικές πράξεις εκδίκησης που πήραν άνθρωποι που αδικήθηκαν


Λένε πως η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, όπως θα δούμε όμως από τις αποκαλύψεις χρηστών του Twitter, συχνά-πυκνά η εκδίκηση είναι καυτή.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο μοιράστηκαν λοιπόν τις διαβολεμένες εκδικήσεις που πήραν στη συζήτηση του κοινωνικού μέσου με το hashtag #HowITookRevenge.

Παραβλέποντας λοιπόν τα «εύκολα», εκδίκηση που πάρθηκε με πειραγμένα φαγητά και άλλα τέτοια δυσεντερικά δηλαδή, μια γυναίκα εξομολογήθηκε πως έραψε γαρίδες στις κουρτίνες του πρώην φίλου της για να διώχνει τις γυναίκες από το σπίτι του. Δύσκολα αντέχεις τη μυρωδιά της ψαρίλας, τόνισε!

Άλλος πάλι αντικατέστησε το ουίσκι του φίλου του με… ούρα, όταν ο κολλητός έκανε σεξ με τη σύντροφό του.

Μια κοπέλα εξομολογήθηκε πως όταν ήταν μικρή η γιαγιά της είχε μια σειρά από πανάκριβα σοκολατάκια που τα έδινε ως επιβράβευση στα εγγόνια της. Μόνο που η επιβράβευση δινόταν δύσκολα, κι έτσι εκείνη πήγαινε και έγλυφε κάθε σοκολατάκι. «Η εκδίκηση δεν ήταν ποτέ τόσο γλυκιά όσο όταν ήμουν 4 χρονών», λέει.

Άλλος γράφει: «έτρωγα πάντα το τελευταίο μπισκότο, ακόμα και όταν δεν μου άρεσε, γιατί ήξερα πως θα το έκανες κι εσύ». Άλλοι κατέφυγαν σε πράξεις ενόχλησης ως εκδίκηση, κάνοντας τον βίο αβίωτο στο πρώην άλλο τους μισό, ενώ κάποιοι δήλωσαν πως κατέφυγαν στη λογική «πούλα ό,τι αγαπά ο άλλος».

«Πούλησα ό,τι αγαπούσε στο eBay», γράφει ένας, ενώ ο χρήστης Kittlekaresless ομολογεί πως έγραψε το θύμα του σε μια λίστα Μαρτύρων του Ιεχωβά, ώστε να δέχεται αδιαμαρτύρητα την επίσκεψή τους: «Τον έγραψα σε επισκέψεις Ιεχωβάδων. Προτιμώμενη ώρα 7:00 το πρωί τα Σαββατοκύριακα».

Υπήρξαν βέβαια και απλώς μοχθηρές πράξεις εκδίκησης: «Έστειλα στο αφεντικό σου μερικές γυμνές φωτογραφίες σου. Είτε θα σε απολύσει είτε θα πάρεις αύξηση»…

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ