Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο Σάντσεθ Μαρτίνεθ ορίστηκε διαιτητής στο ντέρμπι. Ξένοι και στο VAR


Ο Ισπανός, Σάντσεθ Μαρτίνεθ θα είναι ο διαιτητής του ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 12 αγωνιστική της Superleague την προσεχή Κυριακή (1/12). Πρώτη φορά ξένοι και στο VAR.

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που θα διευθύνουν το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Super League, την Κυριακή (01/12, 19.30) στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Η ΚΕΔ ανακοίνωσε ότι ο διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σάντσεθ Μαρτίνεθ.

Ο 36χρονος Ισπανός ρέφερι είναι κατηγορίας ELITE και σήμερα (27/11) θα είναι διαιτητής VAR στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Νάπολι για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Όσον αφορά το “ελληνικό” παρελθόν του, υπήρξε τέταρτος διαιτητής στους εντός έδρας αγώνες του Ολυμπιακού με την Κράσνονταρ και την Πλζεν για τα προκριματικά του Champions League.

Βοηθοί του θα είναι οι Ραούλ Καμπανιέρο και Ινίγο Πρέτο, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος, ο οποίος θα αποτελέσει και τη μοναδική ελληνική συμμετοχή στη διαιτητική ομάδα του ντέρμπι αφού για πρώτη φορά στη Super League θα έχουμε ξένους διαιτητές και στο VAR. Συγκεκριμένα εκεί θα βρίσκονται οι Ντέιβιντ Χιμένεθ και Χοσέ Γκαλέγο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ