Champions League LIVE: Σπουδαία ντέρμπι για πρωτιά και πρόκριση.


Μεγάλες «μάχες» στο Champions League για την πρόκριση στους «16» του θεσμού. Η πέμπτη αγωνιστική αναμένεται να ξεκαθαρίσει το «τοπίο» στη φάση των ομίλων. Με Ζενίτ – Λιόν και Βαλένθια – Τσέλσι «ανοίγει» το πρόγραμμα της ημέρας. Ακολουθούν σούπερ ντέρμπι με Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ και Λίβερπουλ Νάπολι.

Μία ακόμη σπουδαία αγωνιστική στους ομίλους του Champions League αναμένεται σήμερα Τετάρτη (27/11), με τέσσερις ομίλους να περιλαμβάνουν αγώνες “φωτιά” για την πρόκριση στους “16”, αλλά και τη συνέχεια στο Europa League.

Το πρόγραμμα ξεκινάει το απόγευμα (19:55) με δύο απόλυτα κρίσιμα παιχνίδια σε Ρωσία και Ισπανία, όπου η Ζενίτ αντιμετωπίζει τη Λιόν και η Βαλένθια την Τσέλσι, αντίστοιχα. Παρακολουθήστε LIVE τα παιχνίδια του Champions League από το Newsit.gr

 

 

 

“Μάχη” για την πρώτη θέση του 5ου ομίλου θα γίνει στο “Άνφιλντ” όπου η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Λίβερπουλ υποδέχεται τη Νάπολι των… χιλίων προβλημάτων που ψάχνει αντίδοτο στην εσωτερική τρικυμία που βιώνει και σε περίπτωση ήττας μπορεί να “μπλέξει” παραπάνω αφού η Σάλτσμπουργκ, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Γκενκ καραδοκεί για να κάνει την έκπληξη και να αφήσει εκτός τους “παρτενοπέι” στην τελευταία αγωνιστική.

Στον 6ο όμιλο του Champions League η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Ντόρτμουντ με έπαθλο και σε αυτό το ματς την πρώτη θέση του ομίλου αλλά με την υποσημείωση ότι αν οι Βεστφαλοί ηττηθούν τότε υπάρχει περίπτωση να βρεθούν με το ένα.. πόδι εκτός διοργάνωσης, αφού την ίδια ώρα η Ίντερ θα αντιμετωπίζει στην Τσεχία τη Σκλάβια Πράγας και σε περίπτωση νίκης θα γίνει το φαβορί για την πρόκριση. Αν όμως οι “νερατζούρι” ηττηθούν θα βρεθούν στην τελευταία θέση του ομίλου και θα κινδυνεύουν πλέον να μείνουν εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων από το Δεκέμβριο.

Στον 7ο όμιλο η Ζενίτ υποδέχεται τη Λυών και παίζει τα… ρέστα της για την πρόκριση καθώς αν νικήσει θα βρεθεί στη δεύτερη θέση του ομίλου ισόβαθμη με τους Γάλλους και όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική. Στο άλλο ματς του ομίλου η Λειψία υποδέχεται τη Μπενφίκα και με νίκη σφραγίζει την πρώτη θέση στον όμιλο και πιθανώς δίνει τη χαριστική βολή στους “αετούς”, οι οποίοι μένουν εκτός Ευρώπης. Σε αντίθετη περίπτωση και δη νίκης των Πορτογάλων, τότε τα πράγματα μπλέκουν αφού η Μπενφίκα μετά μπορεί να βρεθεί ακόμα και πρώτη στον όμιλο στην τελευταία αγωνιστική.

Ο 8ος και τελευταίος όμιλος του Champions League, είναι ο πιο αμφίρροπος της φετινής διοργάνωσης αφού τρεις ομάδες (Τσέλσι, Άγιαξ και Βαλένθια) ισοβαθμούν στους επτά βαθμούς, ενώ μόλις έναν έχει η Λιλ ξέρει ήδη πως πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση. Αν ο Άγιαξ νικήσει σήμερα τους Γάλλους στο Άμστερνταμ, τότε παίρνει μεγάλο προβάδισμα για την πρώτη θέση ενώ στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς η Βαλένθια υποδέχεται την Τσέλσι με τον χαμένο να… χάνεται αν και τα σενάρια ισοβαθμίας που μπορεί να προκύψουν στην τελευταία αγωνιστική είναι χαοτικά και τίποτα δεν είναι απίθανο.Tο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στο Champions League

5ος Όμιλος

22:00 Λίβερπουλ – Νάπολι

22:00 Γκενκ – Σάλτσμπουργκ

Λίβερπουλ 9
Νάπολι 8
Σάλτσμπουργκ 4
Γκενκ 1

Επόμενη αγωνιστική (10/12)

Νάπολι – Γκενκ
Σάλτσμπουργκ – Λίβερπουλ

6ος Όμιλος

22:00 Σλάβια Πράγας – Ίντερ

22:00 Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ

Μπαρτσελόνα 8
Ντόρτμουντ 7
Ίντερ 4
Σλάβια Πράγας 2

Επόμενη αγωνιστική (10/12)

Ντόρτμουντ – Σλάβια Πράγας
Ίντερ – Μπαρτσελόνα

7ος Όμιλος

19:55 Ζενίτ – Λιόν

22:00 Λειψία – Μπενφίκα

Λειψία 9
Λιόν 7
Ζενίτ 4
Μπενφίκα 3

Επόμενη αγωνιστική (10/12)

Λιόν – Λειψία
Μπενφίκα – Ζενίτ

8ος Όμιλος

19:55 Βαλένθια – Τσέλσι

22:00 Λιλ – Άγιαξ

Άγιαξ 7
Τσέλσι 7
Βαλένθια 7
Λιλ 1

Επόμενη αγωνιστική (10/12)

Τσέλσι – Λιλ
Άγιαξ – Βαλένθια


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ