Μητσοτάκης: Βραδιά με την «σκιά» του και… αυτή του Τσίπρα. pics

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το παρών στην εκδήλωση για το έργο των Δημήτρη Παπαμήτσου και Andrea Bonetti, προσωπικών φωτογράφων του ιδίου και του Αλέξη Τσίπρα αντίστοιχα.

Σε μία… άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στις προσωπικότητες και στο έργο του Δημήτρη Παπαμήτσου και του Andrea Bonetti, προσωπικών φωτογράφων του ιδίου και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα αντίστοιχα, παραβρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 27.11.2019, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.Πώς είναι ο… Μητσοτάκης και ο Τσίπρας μέσα από τα καρέ των προσωπικών τους φωτογράφων;

Κατά την εκδήλωση, που διοργάνωσε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε συνεργασία με το Athens Photo World, οι δύο φωτογράφοι μίλησαν για τις ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός τους και παρουσίασαν δείγματα της δουλειάς τους, στο πλαίσιο μιας πολύ ενδιαφέρουσας συζήτησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό και φιλικό κλίμα.

Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, παίρνοντας τον λόγο κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων του κοινού, αναφέρθηκε στις άγνωστες δυσκολίες και στην πίεση που βιώνουν οι φωτογράφοι και οι φωτορεπόρτερ κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους, προκειμένου να βγει το σωστό αποτέλεσμα. ΜητσοτάκηςΜητσοτάκης

Ο Δημήτρης Παπαμήτσος και ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Andrea BonettiΜητσοτάκηςΜητσοτάκης ΜητσοτάκηςΜητσοτάκης

«Έχω τεράστιο σεβασμό στη δουλειά σας και στη δουλειά όλων των φωτορεπόρτερ. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά, την οποία πολλοί δεν βλέπουν, αλλά ξέρω πολύ καλά το άγχος του Δημήτρη, του Andrea», είπε. Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε ότι ο ίδιος έχει ζητήσει να δίνεται στους φωτογράφους η μεγαλύτερη δυνατή πρόσβαση.Ο Μητσοτάκης και η… πλευρά Τσίπρα!

«Ήταν πολύ διαφωτιστικό για μένα να ακούσω την ματιά του Andrea Bonetti για το πώς ο ίδιος αντιλαμβάνεται τον ρόλο του, ως προσωπικός φωτογράφος του Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης. ΜητσοτάκηςΜητσοτάκης ΜητσοτάκηςΜητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσέθεσε πως πολλές φορές έχει δει τον Δημήτρη Παπαμήτσο στα πιο απίθανα σημεία: «Σε μια ταράτσα σε μια γωνία που δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα τον έβλεπα και πιστεύω ότι αυτή είναι η “ματιά του φωτογράφου” που θέλει πάντα κάτι καλύτερο και πιθανώς η πιο ωραία φωτογραφία να είναι αυτή την οποία θα έχετε τραβήξει και δεν θα την έχει δει κανείς σας».

«Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχουν κατά κανόνα φωτογραφίες που αποκαλύπτουν κάτι παραπάνω για το πρόσωπο, για τον συναισθηματικό του κόσμο», σημείωσε ο Πρωθυπουργός. «Αυτές είναι οι φωτογραφίες που προκαλούν σε εμένα προσωπικά το μεγαλύτερο ενδιαφέρον».

Φωτογραφίες: Intime.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ