Ντένις Κουέιντ: Μιλά για τα 39 χρόνια διαφοράς που έχει με την αρραβωνιαστικιά του

Άκουσε… τόσα και πλέον μιλά κι εκείνος! Ο Ντένις Κουέιντ απαντά για την διαφορά ηλικίας που έχει με την αρραβωνιαστικιά του…

Ο Ντένις Κουέιντ δεν δίνει καμία σημασία για το τι σκέφτεται ο κόσμος για τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη μέλλουσα σύζυγό του.

«Αυτό είναι πραγματικά για γέλια. Σκέφτομαι ότι είναι πραγματικά υπέροχο» δήλωσε ο 65χρονος ηθοποιός στην εφημερίδα The Guardian σχολιάζοντας τα όσα έχουν γραφτεί στον Τύπο σχετικά με τα 39 χρόνια διαφοράς που έχει από την αρραβωνιαστικιά του, την 26χρονη φοιτήτρια Laura Savoie. Δεν… ενοχλείται ο Ντένις Κουέιντ

Όταν ερωτήθηκε αν ενοχλείται από το ότι η κοινωνία δεν δέχεται εύκολα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ηλικίας ο Κουέιντ είπε: «Όχι, δεν με ενοχλεί. Όλοι το βλέπουν από τη δική τους οπτική γωνία και έτσι δεν μπορώ να σχολιάσω τον τρόπο με τον οποίο αισθάνονται, δεν μπορώ να θυμώσω».

«Δεν βγήκα για να ψάξω κάποιον μεγαλύτερό μου ή κάποιον πολύ νεώτερό μου» υποστήριξε η Laura Savoie, η οποία τον προηγούμενο μήνα είπε «ναι» στην πρόταση του ηθοποιού.

Ο Ντένις παντρεύτηκε την PJ Soles από το 1978 έως το 1983, την Μεγκ Ράιαν από το 1991 έως το 2001 και την Κίμπερλι Κουέιντ, αλλά πλέον είναι βέβαιος ότι η Laura είναι η μία και μοναδική.

«Την γνώρισα σε μία επιχειρηματική εκδήλωση και στη συνέχεια αναπτύχθηκε η σχέση. Δεν μπορείς να ελέγξεις ποιον θα ερωτευτείς. Δεν αγαπώ εύκολα. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που τα σκέφτονται όλα. Έχω παντρευτεί τρεις φορές και αυτή θα είναι η τελευταία. Ξέρω ότι είναι. Νιώθω σαν έχω βρει τον αληθινό σύντροφο της ζωής μου» εξήγησε ο ηθοποιός.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ