Τζένη Μπότση: Ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα, λίγο πριν γεννήσει (pics)


Μπορεί η Τζένη Μπότση συνειδητά να επέλεξε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή μέχρι τελικά να μας εκπλήξει ευχάριστα με τη γέννηση του πρώτου της μωρού πριν από λίγες ημέρες, όμως πλέον δεν έχει πρόβλημα να μοιράζεται σημαντικές στιγμές της από αυτή την ιδιαίτερη περίοδο της ζωής της, ούσα έγκυος! 

Η κόρη που απέκτησε με τον Αλέξανδρο Μιχαλά στις 20 Νοεμβρίου ήρθε για να ολοκληρώσει την προσωπική της ευτυχία και να δώσει νέο νόημα στη ζωή του ζευγαριού.

Πλέον, έχουν ξεκινήσει τη νέα τους ζωή ως οικογένεια με την ίδια την ηθοποιό να δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Μπορεί να τήρησε σιγή ιχθύος γύρω από την εγκυμοσύνη της, μη θέλοντας να μοιραστεί με κανέναν παρά μόνο με ελάχιστους πραγματικούς φίλους το γλυκό μυστικό της, όμως πλέον δείχνει να είναι πιο εξωστρεφής.

Σήμερα ανέβασε και την πρώτη φωτογραφία της ως έγκυος, μόλις λίγες ημέρες πριν φέρει στον κόσμο το κοριτσάκι της.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε μέσω της συγκεκριμένης φωτογραφίας, το κλικ έγινε μόλις στις αρχές του μήνα που διανύουμε, λίγες μόλις μέρες, δηλαδή, πριν φέρει στον κόσμο το μωράκι της. Τη φωτογραφία μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισαν για εκείνοι οι καλοί της φίλοι, συνόδευε η εξής αινιγματική λεζάντα: «Αρχές Νοεμβρίου….2019…. τόσο κοντά και τόσο μακρυά…. Τουλάχιστον στολίσαμε και φέτος! Ευχαριστώ την ομάδα δράσης που μου στόλισε το σπίτι !!!».

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ